Ziua Logo
  Nr. 3599 de joi, 13 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Anexe pentru "cainii rosii"

Gigi Netoiu (foto dreapta) a anuntat ieri ca vor fi prelungite contractele care expira cu doua etape inaintea finalului de campionat

Modificarile decise de LPF in programul Diviziei A, mai precis prelungirea campionatului pana pe 7 iunie, lovesc cel mai mult in Dinamo. Asta deoarece gruparea din "Groapa" are in lot cinci jucatori ale caror contracte se termina inainte de cele doua etape programate in iunie. Astfel, in cazul celor trei jucatori adusi sub forma de imprumut de la echipe din strainatate, si anume Cosmin Barcauan (Sahtar Donetk), Florin Bratu (FC Nates) si Ianis Zicu (Inter Milano), Dinamo are contracte pana la 31 mai cu gruparile respective, in timp ce alti doi jucatori, Daniel Florea si Tiberiu Curt, au angajamente valabile tot pana la 31 mai. In plus, Florentin Petre, capitanul echipei, termina contractul pe 6 iunie si risca sa rateze ultima etapa, programata pe 6-7 iunie. Problema si mai mare apare in cazul antrenorului Florin Marin, care este detasat de la FRF pana la 20 mai! "Deja am discutat cu cluburile care ne-au imprumutat jucatorii si vom semna anexe la contractele de imprumut prin care vom prelungi aceasta perioada pana pe 7 iunie. Nu vor fi probleme in acest sens. De asemenea, vom discuta si cu fotbalistii aflati la final de contract sa semneze alte intelegeri pentru aceste zile in plus", ne-a declarat ieri directorul general al lui FC Dinamo, Gigi Netoiu. De altfel, Fl. Petre a si primit o prima oferta de prelungire a contractului, pe care a refuzat-o. Platit cu 110.000 de dolari pe sezon, "Piticul" a cerut 150.000 de dolari pentru un nou contract pe doi ani, fortand lucrurile dupa ce are deja in buzunar o oferta de la Omonia Nicosia, echipa cipriota cu care antrenorul Ioan Andone tocmai si-a prelungit contractul pana in 2007.

Moti dorit de Levski

Ieri, cotidianul bulgar "Meridian Maci" a anuntat ca fundasul dinamovist Cosmin Moti va juca din vara la Levski Sofia, fosta adversara a "cainilor rosii" din grupele Cupei UEFA. Mai mult, sursa citata sustine ca Moti se va transfera gratis. Oficialii lui Dinamo au negat ieri informatia si au spus ca Moti este un om de baza al lui Dinamo, mai ales ca el a fost adus doar din vara anului trecut, de la Univ. Craiova. Internationalul de tineret este insa evaluat de FC Dinamo la 1.000.000 de dolari, dar si jucatorul pare mai degraba tentat de un transfer la o echipa din Occident, decat la una din Bulgaria. (MIG)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Videanu distruge Piata Palatului (657 afisari)
 Femeile din viata lui Stalin (349 afisari)
 Bancnota de 200 de lei din decembrie (336 afisari)
 Stiri pe scurt (329 afisari)
 Asigurari obligatorii pentru case (236 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00766 sec.