Ziua Logo
  Nr. 3514 de miercuri, 4 ianuarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Ucraina reia lucrarile la canalul Bastroe

Doar la inceputul lunii decembrie s-a obtinut permisiunea de reluarea a lucrarilor de dragare si adancire a canalului navigabil Dunare - Marea Neagra de pe bratul Bistroe, relateaza Agentia Rusia la Zi. Lucrarile au inceput deja si se preconizeaza ca, pana la sfarsitul anului, cel mai tarziu in primele zile ale lui ianuarie 2006, adancimea sa fie readusa la nivelul de anul trecut - si anume de cinci metri, anunta agentia Pro-UA. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului ucrainean al Transporturilor si Comunicatiilor (MTC), executarea lucrarilor pe banii statului a fost incredintata, prin concurs, intreprinderii din sistemul MTC, Ustdunaivodputi.

Concluziile expertizei ecologice realizata de Ministerul Mediului si care a recomandat completarea anumitor materiale ale proiectului de lucru "Crearea canalului de navigatie Dunare - Marea Neagra", au fost obtinute doar in august 2005, adica dupa 13 luni de la data prezentarii. Dupa toate probabilitatile, documentele vor fi aduse la parametrii ceruti pana la sfarsitul lui decembrie, astfel ca in ianuarie - februarie 2006 sa poata fi trase concluziile finale ale expertizei ecologice.

Dupa aprobarea de catre Guvernul Ucrainei si dupa gasirea unei surse stabile de finantare a proiectului de lucru, lucrarile de constructie a canalului Dunare - Marea Neagra vor fi activizate. (Agentia "Rusia la zi")

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Vulpea" incoltita (604 afisari)
 Guvernul nu mai vrea artificii si petarde (279 afisari)
 Anul Mozart (153 afisari)
 Stiri pe scurt (101 afisari)
 Stiri pe scurt (94 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00416 sec.