Ziua Logo
  Nr. 3200 de vineri, 17 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Iliescu i-a multumit lui Cozma pentru mineriade

"Va multumesc pentru tot ceea ce ati facut in aceste zile, in general pentru toata atitudinea dumneavoastra de inalta constiinta civica. Deci, va multumesc inca o data tuturor pentru ceea ce ati demonstrat si in aceste zile: ca sunteti o forta puternica, cu o inalta disciplina civica, muncitoreasca, oameni de nadejde si la bine, dar mai ales la greu".

"Eu vreau inca o data sa-mi exprim intreaga recunostinta, din partea populatiei Capitalei pentru prezenta dumneavoastra, utila si eficienta. Vreau sa multumesc pentru spiritul organizat in care v-ati prezentat, si in care ati actionat, sa multumesc conducatorilor dumneavostra, inginerul Cozma si celorlalti lideri sindicali care au fost in fruntea dumneavoastra, alaturi de noi, care ne-au ajutat in aceste zile. Deci va multumesc tuturor pentru ce ati facut in aceste zile. (Aplauze si urale)".

"Stim ca avem in dumneavoastra un sprijin de nadejde, cand va fi nevoie vom apela! Sper sa nu mai fie nevoie sa apelam la dumneavoastra". (fragmente din discursul de multumire adresat minerilor de Ion Iliescu dupa mineriada din iunie 1990)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cozma, preluat de finul Fane Spoitoru (62 afisari)
 Cantecul de lebada al "cucuvelei" (47 afisari)
 Povestea lui Basescu (38 afisari)
 Reactia Romaniei (35 afisari)
 Goma il acuza pe Iliescu de tradare de patrie (27 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00395 sec.