Ziua Logo
  Nr. 3200 de vineri, 17 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Cozma, preluat de finul Fane Spoitoru

Miron Cozma a parasit ieri, in jurul orei 16.30, Penitenciarul de maxima securitate Rahova, la scurt timp dupa ce decretul de gratiere a sa de catre presedintele Ion Iliescu a fost publicat in Monitorul Oficial.

Cozma - imbracat intr-o haina din piele si cu parul bine pieptanat - a iesit din sediul Penitenciarului Rahova si a facut doar un pas in afara cladirii, urcandu-se imediat intr-un autoturismul BMW X5 (cu numarul B-44-CSJ) care il astepta. El nu a facut nici o declaratie jurnalistilor care il asteptau la iesirea din inchisoare.

La volanul masinii se afla Ion Titisor - cunoscut in lumea interlopa drept Fane Spoitoru, fost coleg de celula si bun prieten cu Miron Cozma.

Masina - in care se mai aflau sotia lui Titisor si inca un barbat - a demarat in tromba, pornind spre centrul Bucurestiului. Autoturismul a fost incadrat de altele doua (un taxi si un Mercedes), ai caror soferi au incercat sa tina la distanta masinile ziaristilor.

Fane Spoitoru - eliberat din penitenciarul Rahova in octombrie 2003 - a ajuns la inchisoare cu 10-15 minute inainte de iesirea lui Cozma. Fane Spoitoru - care, la venire, s-a salutat cu gardienii de la intrarea in penitenciar - a tras masina langa trepte, astfel incat Miron Cozma a facut doar un pas dincolo de usa, inainte de a se urca in masina.

Inainte ca Miron Cozma sa iasa pe usa penitenciarului, Ion Titisor a declarat presei ca i s-a parut normal sa vina sa-l ia de la inchisoare pe cel care ii este nu doar fost coleg de celula, ci si nas de cununie.

"Ii multumesc lui Dumnezeu, care a facut dreptate, pentru ca Miron Cozma este nevinovat", a declarat Fane Spoitoru, referindu-se la decretul de gratiere semnat de presedintele Ion Iliescu. (D.E.I.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cozma, preluat de finul Fane Spoitoru (62 afisari)
 Cantecul de lebada al "cucuvelei" (47 afisari)
 Povestea lui Basescu (38 afisari)
 Reactia Romaniei (35 afisari)
 Goma il acuza pe Iliescu de tradare de patrie (27 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00772 sec.