Ziua Logo
  Nr. 3156 de miercuri, 27 octombrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Militar american, jefuit de un taximetrist rus

Un angajat al Ambasadei americane de la Moscova a fost jefuit, duminica, la o zi de la venirea in capitala Rusiei, de taximetristul in a carui masina se urcase, relateaza Moscow Times online, citand surse din Politie.

Sergentul David Jordan (28 de ani) a luat un taxi, duminica dimineata, in jurul orei 1.00, de pe o strada din centrul Moscovei si i-a cerut soferului sa-l duca acasa. In masina se mai afla un barbat. Taximetristul a pornit in directia opusa si a oprit vehiculul intr-o zona necunoscuta pasagerului. Cei doi rusi l-au tras pe sergent afara din masina si l-au luat la bataie.

Atacatorii i-au furat americanului haina din piele (in care el avea pasaportul diplomatic si acreditarea de la Ambasada SUA), 36 de dolari si 2000 de ruble. Sergentul a fost abandonat si a ramas inconstient pana la ora 6.00, cand a reusit sa ajunga pe o strada din estul Moscovei. El a fost internat in spital cu contuzii minore. Jordan ajunsese la Moscova sambata, avand un contract de sase saptamani ca translator, pentru Ambasada americana.

Potrivit Politiei, nici un suspect nu fusese retinut pana luni. Acesta nu este primul atac inregistrat la Moscova impotriva unui angajat al Ambasadei americane. In luna mai 1998, un militar de culoare din Marina americana a fost batut de un barbat, la targul de electronice in aer liber Gorbushka. Agresorul - un editor nationalist - a fost gasit vinovat de incitare la ura rasiala prin violenta, fiind condamnat la trei ani de inchisoare si, ulterior, amnistiat. (D.M.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Pfizer", fortat sa retraga reclama mascata (129 afisari)
 Tanara violata si crestata de satanisti (94 afisari)
 Britney apeleaza la leacuri babesti pentru a avea copii (91 afisari)
 Candidati ai Uniunii PSD-PUR Judetul Alba (69 afisari)
 "Romania libera" revine la Senat (36 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00373 sec.