Ziua Logo
  Nr. 1665 de joi, 16 decembrie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Regele Mihai I ii comemoreaza la Timisoara pe eroii din decembrie '89

Regele Mihai I, Regina Ana si Principesa Margareta au sosit ieri la Timisoara, in jurul orei 16,00, cu o cursa a companiei "Austrian Airlines". Majestatile Lor au fost intampinate la sosirea pe Aeroportul International Timisoara de catre prefectul de Timis, Dumitru Gant, primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, reprezentanti ai asociatiilor de revolutionari, simpatizanti ai familiei regale din Timis si judetele limitrofe acestuia, precum si de numerosi ziaristi. Printre cei care au infruntat ploaia s-a aflat si directorul ziarului ZIUA, Sorin Rosca Stanescu, invitat de Societatea "Timisoara" la manifestarile prilejuite de implinirea a zece ani de la Revolutia din Decembrie 1989. Singurul absent de marca de la aeroport a fost Ion Caramitru, care, desi prezent la Timisoara, nu a primit verde pentru participare de la premierul interimar Athanasiu. In salonul oficial al aeroportului, Regele a facut o scurta declaratie, dupa ce corul vicarial greco-catolic a cantat Imnul Regal si trei colinde de Craciun. Majestatea Sa a spus ca a avut datoria morala de a se afla printre timisoreni la implinirea a zece ani de la evenimentele din decembrie 1989. De asemenea, a spus ca este deosebit de bucuros ca a putut sa vina in mijlocul celor care, cu un deceniu in urma, au facut ca regimul comunist sa fie invins. Majestatea Sa Regele Mihai I a fost prezent aseara la un dineu oferit de Societatea "Timisoara", la Hotel Continental, urmand ca astazi si maine sa participe la mai multe evenimente organizate in memoria eroilor-martiri de la Timisoara.

Cu prilejul vizitei Majestatilor Lor, Regele Mihai I al Romaniei si Regina Ana, la Timisoara, organizatorii locali adreseaza multumiri companiilor aeriene Austrian Airlines si Lauda Air pentru sprijinul acordat.

Dan RADOSAV

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Maiorul Nelu Teodoru de la Sectia 15 Politie a fost prins cand lua mita (156 afisari)
 Ucigasul de batrani de la Salcuta a fost prins dupa sapte ani (85 afisari)
 O functionara Tarom a fost arestata pentru trafic de droguri pe aeroportul din New York (61 afisari)
 Fiul comandantului IPJ Covasna a fost implicat intr-un accident rutier (58 afisari)
 INVESTITIILE PENTRU MODERNIZARI SI RETEHNOLOGIZARI DE LA S.C. ALPROM S.A. SLATINA REPREZINTA O POLITICA STRATEGICA SI DE VIITOR (42 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00684 sec.