Ziua Logo
  Nr. 1638 de duminica, 14 noiembrie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Copos face scandal pentru Salomir

Recuzat de Rapid, Marian Salomir a fost delegat de FRF pentru meciul de Cupa de la Bacau. Curios, giulestenii nu au avut nici o reactie. Riposta lor a venit de-abia atunci cand Salomir a fost suspendat de Mircea Sandu: "UFC Rapid va supune la vot, in Adunarea Generala, propunerea ca reprezentantul nostru in Comitetul Executiv sa fie retras". Senzationala idee ii apartine lui George Copos, cel care si-a facut timp sa participe la conferinta de presa pe care clubul o organizeaza saptamanal la arena din Giulesti. Rapidul continua sa acuze arbitrajele, consecvent sloganului "Singuri impotriva tuturor". (O.D.)

Paunescu se gandeste doar la fosti stelisti

Viorel Paunescu, presedintele FC Steaua, ne-a declarat ca abia ieri a stiut ca Emerich Jenei va fi numit selectioner si ca, deocamdata, nu a avut timp sa se gandeasca la numele inlocuitorului. "In orice caz, va fi vorba de un om care sa continue munca lui Jenei, care sa pastreze spiritul Stelei. Deci, ma voi gandi doar la un apropiat al culorilor ros-albastre. Poate Iordanescu, poate Dumitriu, poate Piturca sau poate Lacatus, daca acesta din urma nu va fi solicitat de Jenei la Nationala", a declarat ieri Viorel Paunescu. (A.B.)

Amanar si Raducan pleaca la Grand Prix-ul de la Zürich

Luni, Simona Amanar si Andreea Raducan, impreuna cu Octavian Belu, vor pleca la Zürich unde vor concura la doua concursuri, Arthur Gander si a treia etapa a Cupei Mondiale. Simona este calificata in trei finale ale Grand Prix-ului elvetian, iar Andreea in doua. In concursul baietilor, Romania va fi reprezentata de Marian Dragulescu si Marius Urzica, insotiti de antrenorul Adrian Sandu. (G.A.)

Olimpia asteapta milioanele de la Amer Nasser

Neregulile de la stadionul Vitan-Barzesti au generat in ultima luna un val de nemultumire din partea clubului Olimpia. Dupa ce au semnat un contract de asociere cu societatea "Black Horse", mai-marii gruparii aflate sub "umbrela" MTS credeau ca au reusit sa salveze baza sportiva, sortita dezastrului din cauza "prafului" financiar al tranzitiei. Ieri dimineata, presedintele clubului, Octavian Dimofte, ne-a declarat: "Telefonic, Nasser mi-a spus ca va sosi marti seara in tara. Joi dimineata vom avea o discutie cu toate actele pe masa, pentru a-i arata ce clauze contractuale nu a respectat. Momentan, ne este dator cu aproximativ 100 de milioane. Daca nu vom gasi o rezolvare amiabila, vom apela la justitie". (T. RIST)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Criminalul in serie Csampar va face 20 de ani de puscarie (458 afisari)
 Cultivarea tutunului aduce bani buni in buzunarele taranilor (215 afisari)
 Departamentul pentru Relatia cu Romanii de peste Hotare este o rusine (54 afisari)
 Bunurile revendicate de Zoia Ceausescu raman la stat (38 afisari)
 Valeriu Bobutac are 15 zile pentru a forma Guvern de tehnocrati la Chisinau (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00393 sec.