Ziua Logo
  Nr. 1566 de duminica, 22 august 1999 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Nazdravanii de week-end

Valentin Iliescu este singurul parlamentar roman care nu are pasaport

Deputatul PUNR Valentin Iliescu, secretarul executiv al formatiunii conduse de Valeriu Tabara, este singurul parlamentar roman care se poate mandri cu faptul ca nu are pasaport. Din aceasta cauza, el nu poate fi acuzat de nimeni ca pleaca in afara granitelor tarii pe banii contribuabililor. Iliescu afirma ca nu are de gand sa-si faca pasaport pentru ca "excursiile in interiorul Romaniei sunt mult mai placute". El nu scapa insa ocazia sa-i acuze pe colegii de Parlament, in special pe reprezentantii Puterii, ca isi "irosesc timpul si banii peste hotare fara a aduce vreun castig tarii noastre".

(AM Press)

Varujan Vosganian se rujeaza strident pentru "a da bine pe sticla televizorului"

Co-presedintele UFD, Varujan Vosganian, este recunoscut in randul politicienilor, dar si in lumea presei, ca un barbat care vrea sa arate intotdeauna "asa cum trebuie" si care doreste "sa dea bine" pe sticla televizorului. Inainte de a intra pe platoul de filmare, Vosganian se rujeaza strident, dar numai dupa sfatul specialistilor. Nici fondul de ten nu ii este strain liderului UFD, dar este folosit mult mai rar decat rujul. Dupa iesirea din emisie, Vosganian vrea intotdeauna sa vada caseta inregistrata si asteapta, acolo unde este cazul, felicitarile de rigoare din partea celor din jur.

(AM Press)

Desi este fumator inrait, Sergiu Cunescu nu are niciodata bricheta la el

Presedintele PSDR, Sergiu Cunescu, nu poarta niciodata chibrituri sau bricheta la el, desi este un fumator inrait. El este nevoit sa ceara foc colegilor aflati in preajma. Liderul social democrat spune ca nu este vorba de lipsa banilor pentru a-si cumpara o bricheta, ci, pur si simplu, de neglijenta. Cunescu fumeaza, in general, tigari marca Kent, in jur de doua pachete pe zi, uneori, in functie de stres, chiar si mai mult, dar nu se da inapoi niciodata de la tigarile fine.

(AM Press)

Petromim-as si n-am cui, petromim-as turcului

Scoaterea la privatizare, din nou, a rafinariei Petromidia ii creeaza probleme mari secretarului de stat din Ministerul Industriei si Comertului, Nicolae Staiculescu. La ultima conferinta de presa, in care anunta ca rafinaria va primi totusi 50 de mii de tone de titei din partea Societatii Nationale a Petrolului - Petrom SA, Staiculescu se plangea de lipsa investitorilor intr-un mod foarte original: "Petromim-as si n-am cui". Se pare ca intre timp au aparut ceva candidati astfel incat Staiculescu sa nu ajunga la continuarea: "Petromim-as turcului".

(AM Press)

Bill Clinton debuteaza intr-un film de Steven Spielberg

Actualul locatar al Casei Albe va colabora cu Steven Spielberg, a anuntat ziarul de specialitate Hollywood Reporter. Bill Clinton va fi naratorul unui film de 17 minute pe care renumitul regizor il pregateste pentru inceputul mileniului. Acest film va evoca un secol de istorie americana si va avea premiera in timpul unei ceremonii, produse de catre Quincy Jones, programata sa se desfasoare la Washington in ajunul Anului Nou, potrivit unor surse citate de cotidian.

(A.C.D.)

Eltin isi implora subordonatii sa "nu se mai bata"

Tarul de la Kremlin, Boris Eltin, a solicitat ieri prim-vicepremierului rus, Nikolai Aksenenko, sa puna capat conflictelor dintre el si celalalt vicepremier rus, Viktor Kristenko, spunandu-le :"Nu va bateti!". "Nu ne vom bate", a asigurat Viktor Kristenko, ridicand capul cu un aer docil, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea NTV, care prezentau un Boris Eltin surazator, imbracat cu un costum gri, in biroul sau de la Kremlin. Presedintele rus a declarat ca unul dintre lucrurile cele mai importante pentru activitatea lui Kristenko este "de a intari prietenia cu ministrul Finantelor, Mihail Kassianov". "Daca nu vor exista dezacorduri intre voi, atunci totul va merge bine", a adaugat Eltin.

(A.C.D.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Patronul de la GAMA S.A. Galati a dat bir cu fugitii (46 afisari)
 Ritli se intoarce la Steaua (41 afisari)
 Cei patru sportivi fugari au putine sanse de a primi azil politic in Australia (35 afisari)
 Secretul Triunghiului Bermudelor (26 afisari)
 400 de cazuri de conjunctivita in Bucuresti (26 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00374 sec.