Ziua Logo
  Nr. 1559 de vineri, 13 august 1999 
 Cauta:  
  Detalii »


Pentru a putea trimite un articol trebuie sa va autentificati.



Nume:
Parola: 
Utilizator nou »      Parola uitata »
Memoreaza datele de autentificare?

Britanicii au reusit sa-si recupereze cetatenii ostatici din Nigeria

Cinci cetateni britanici rapiti in Nigeria saptamana trecuta au fost eliberati, a anuntat Foreign Office-ul, citat de Mediafax. "Ultimii doi britanici rapiti au fost eliberati miercuri", a precizat purtatorul de cuvant al Ministerului britanic de Externe, adaugand ca starea sanatatii lor este buna. Identitatea ultimilor doi ostatici eliberati nu a fost dezvaluita, la cererea familiilor lor. Cei doi au fost rapiti de la bordul unei ambarcatiuni, in largul coastei de sud a Nigeriei, pe 6 august. Anterior anuntului eliberarii ultimilor doi ostatici britanici, compania Niger-Benue Transport informase ca doi dintre angajatii sai, rapiti pe 9 august de indivizi inarmati la Ovwian, in regiunea de delta a Nigeriei, au fost eliberati miercuri. Rapitorii le-au dat ficaruia cate 5,2 dolari si i-au lasat sa ajunga la locurile de munca prin propriile mijloace. Un al cincilea ostatic - pilot al unui elicopter apartinand intreprinderii Bristow - fusese eliberat, marti seara, impreuna cu un coleg nigerian, la o saptamana dupa ce fusesera capturati.

(A.C.D.)

A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cauza decesului lui Vrabioru ramane invaluita in mister pana luni dimineata (601 afisari)
 Doua clanuri de tigani s-au razboit pe viata si pe moarte (452 afisari)
 Fabrica de becuri din Fieni a fost prejudiciata cu 170 de milioane de lei (231 afisari)
 Directia Generala pentru Protectia Drepturilor Copilului Braila supravietuieste din vanzarea copiilor in strainatate (69 afisari)
 Angajatii Companiei Nationale "Apele Romane" SA isi acuza directorul ca doreste sa-si instaleze apropiatii in functiile de conducere (58 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00384 sec.