Ziua Logo
  Nr. 4507 de miercuri, 8 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Scriitoarea desenator
-- Scriitoarea Gabriela Melinescu a revenit in tara (fiind stabilita in Suedia din '75) pentru a ne impartasi trairile si bucuriile ei prin propriile lucrari de desen si pictura. Este prima expozitie de o asemenea anvergura a artistei in Romania, cu ani in urma fiind prezentate doar...
   (130 afisari)
Destinele lui Dorel Visan
-- Dialogurile dintre Dorel Visan si Pusa Roth, stranse in volumul "Cautator de destine" (Editura ieseana Ars Longa), vor fi prezentate publicului, azi, la pranz, la Casa Capsa din Bucuresti.
Cei doi protagonisti, impreuna cu Costin Tuchila, Dan Haulica si Ion Parhon vor fi prezenti...   (120 afisari)
Decapitarea CNC
-- Unii dintre membrii Consiliului de Administratie (format din: Maxim Mecca, Mihai Gheorghiu, Nicolae Cabel, Ada Roseti, Leonard Tonita, Nicolae Salagean, presedinte fiind Eugen Serbanescu) al Centrului National al Cinematografiei (CNC) ar putea fi schimbati deoarece, in ceea ce-i priveste,...
   (176 afisari)
Harababura de aprilie
-- A aparut numarul 103 al revistei de haz international "Harababura", editata de Societatea Umoristica Pacala, condusa de Geo Saizescu.
"Rasul depinde de factorii sociali, in special de cei proprii civilizatiei materiale si spirituale a colectivitatilor. Obiectele rizibile, considerate comparativ intre grade de civilizatie ale societatii, nu se diferentiaza absolut semnificativ, insa modalitatile reactiei comice, inclusiv ale rasului, se diferentiaza in chip convingator", argumenteaza...   (38 afisari)
   (28 afisari)
  2009-04-08 11:34 
   (136 afisari)      1 comentariu
EXCLUSIV ONLINE
  2009-04-08 13:20 
Omagiu lui Florian Pittis: Festivalul National de Arte pentru Liceeni
"Ploaia care va veni/ Le va potopi pe toate./ Sa-ncercam sa facem noi/ un pamant fara pacate", era dorinta pe care regretatul Florian Pittis si-o exprima in melodia "Ploaia care va veni". La aproape doi ani de la moartea sa, Colegiul National "Gheorghe Lazar", in parteneriat cu Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, a organizat, in perioada 6 - 8 aprilie, cea de-a doua editie a Festivalului National de Arte pentru Liceeni...   (136 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bogdan Hossu tradeaza miscarea sindicala (2472 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2405 afisari)
 Ole, ole, Basarabie! (2302 afisari)
 Basarabenii se ridica din nou (2183 afisari)
 Tacerea oilor (1848 afisari)
 LIVE: Protestatarii s-au adunat din nou in centrul Chisinaului. Se scandeaza "Nu plecam" si "Iura si cu Vova ne-au furat Moldova" (3492 afisari)
 Sexul oral poate duce la cancer la gat (3377 afisari)
 Experiment secret intr-un centru social britanic: Sute de fetite au fost drogate si abuzate sexual in anii '70 (3086 afisari)
 Care "dusmani romani"? Fiul lui Voronin, Oleg, face afaceri bune in Romania (2526 afisari)
 Tata, amant si proxenet: Pentru ca tipam si strigam, imi punea o perna pe cap si continua... (2152 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01206 sec.