Ziua Logo
  Nr. 4505 de luni, 6 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
IT Ziua
»  
Full HD de buzunar
-- In luna iunie 2009, Sony va lansa cel mai mic si mai usor camcorder de inaltarezolutie
Camera HDR-TG7VE de la Sony isi propune sa redefinesca conceptul "HD la purtator", imbinand functii de filmare inteligente care permit o utilizare extrem de simpla. In ciuda acestor functii avansate,...   (299 afisari)
HTC pentru mail-uri
HTC a lansat, recent, noul HTC Snap cu tastatura QWERTY. Ceea ce face in plus acest terminal este faptul ca dispune de aplicatia "Inner Circle", adica aranjeaza mail-urile automat in functie de ordinea prioritatilor. Practic, "o singura apasare a unei taste speciale, permite utilizatorilor...   (151 afisari)
Vierme normal
Saptamana trecuta am atras atentia asupra unui vierme informatic numit Conflicker care ar fi trebuit sa faca "ravagii" de la 1 aprilie. Analistii ESET au analizat cu atentie debutul activitatii acestuia si au ajuns la concluzia ca nimic nu s-a intamplat. "In ciuda faptului ca viermele...   (284 afisari)      1 comentariu
Performanta eficienta
Intel Corporation a lansat saptamana trecuta, simultan in toata lumea, 17 procesoare pentru server, sub denumirea Seria Intel Xeon 5500. "Sunt cele mai revolutionare procesoare Intel pentru servere, de la lansarea pe piata a procesorului Intel Pentium Pro, in urma cu aproape 15 ani",...   (143 afisari)
Contraatac Nvidia
Nvidia a anuntat chemarea in instanta a companiei Intel, la Curtea din Chancery din Statul Delaware, pentru incalcarea contractului. Nvidia urmareste intreruperea licentierii tehnologiilor catre Intel. "Actiunea companiei Nvidia este raspunsul la demersul inaintat de Intel, luna trecuta...   (139 afisari)
Camera pentru Mac
Logitech a lansat in Romania prima camera web compatibila cu calculatoarele Mac ce dispune de tehnologia premium autofocus si optica Carl Zeiss. Aceasta poarta numele QuickCam Vision Pro for Mac si ofera atat imagini perfecte in detalii si claritate cat si apelare video la standarde...   (106 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ana Stefanescu-Bachus: "L-au omorat degeaba!" (7498 afisari)
 Nea Gigi in lotul pentru Europa? (3797 afisari)
 Basarabia comunista (2417 afisari)
 Umilirea lui Gigi Becali - un spectacol prost regizat (2027 afisari)
 Bomba lui Vanghelie (1972 afisari)
 Zvonuri pe internet: Cine sunt cei trei jurnalisti despre care Marian Vanghelie anunta ca vor fi arestati (4151 afisari)
 Adrian Nastase: Urmeaza sa fie arestati patru - cinci constructori importanti  (2391 afisari)
 Sotia lui Adrian Mutu, frumoasa Consuelo, a ajuns ministru!  (2314 afisari)
 O "potentiala Hiroshima" in coasta Romaniei (2059 afisari)
 Sexy Charlize Theron se dezbraca in noul sau film, "The burning plain" (FOTO) (1950 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01225 sec.