Ziua Logo
  Nr. 4444 de sambata, 24 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »
Timp liber
»  
Cvartet de filme
Acest sfarsit de saptamana aduce pe marile ecrane nu mai putin de patru premiere cinematografice, atat romanesti, cat si din strainatate, acoperind o gama variata de subiecte. Vorbim despre: "Intalniri incrucisate" (foto 1) al Ancai Damian, "Frost/Nixon" (foto 2) al lui Ron Howard, "Amurgul" (foto 3)...   (75 afisari)
Hai-hui la sfArSIT de SAptAmAnA
In Bucuresti * UNIREA IN EXPOZITIA NAPOLEON AL III-LEA SI PRINCIPATELE ROMANE (Muzeul National de Arta al Romaniei, azi, intrare libera) - expozitia marcheaza o dubla aniversare: 200 de ani de la nasterea imparatului Napoleon al III-lea si 150 de ani de la unirea infaptuita sub Alexandru Ioan Cuza...   (64 afisari)      1 comentariu
   (111 afisari)
   (32 afisari)
numai pentru femei
Fabrica de divorturi
-- Se intAmplA tot mai des ca uneori, chiar la foarte putin timp de la trecerea prin fata altarului, sa se ajunga la tribunal. Mai rar de comun acord, fiindca mai mereu unul dintre cei doi a ramas in urma evenimentelor care au condus la despartire. Fiecare divort desperecheaza si lasa in urma femei si barbati considerati ,,second-hand". Care au de purtat deloc usorul de sters stigmat pus acelora care, cu vina sau fara, au ajuns din nou single si cu sansele la o noua incercare reduse de sechele si prejudecati.
Nu le-am InTeles niciodata pe prea multele femei mai speriate de judecata altora decat de viata langa barbatii care le garanteaza cinic finaluri de poveste modificate: ...si-au trait nefericiti pana la...   (272 afisari)      4 comentarii
Gradina din balcon
Spatiphylum
Cunoscuta in vorbirea populara sub denumirea de Crinul pacii, Spatiphylum este o planta a carei inaltime poate atinge chiar si un metru, in functie de specie.
Iluminatul difera in functie de anotimp. Iarna prefera spatiile luminoase, iar vara cele semi-umbroase fiindca nu-i prieste soarele. Plantei ii plac temperaturile medii, se comporta cel mai bine, vara, la o temperatura moderata, iar iarna trebuie sa i se asigure cel putin 14-15 grade Celsius. Spatiphylum...   (81 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ceausescu catre Kissinger: Nu, multumesc. Nu ma intereseaza. (5742 afisari)
 Cum a fost tradat Cuza-Voda (3898 afisari)
 Diaconescu a fost jecmanit in Ucraina (3298 afisari)
 Armata romana ocupa Budapesta (3075 afisari)
 Legea interceptarilor la Avocatul Poporului (1786 afisari)
 O profesoara din Cehia a devenit star pe internet intr-un film porno in care intretine relatii sexuale cu un tanar de 18 ani - VIDEO (7906 afisari)
 Obama, vizitat de un OZN in timpul ceremoniei de investire - VIDEO (7252 afisari)
 Pisici vii folosite ca momeală pentru a prinde rechini - VIDEO (4330 afisari)
 Scene de razboi la granita romano-ucraineana (2824 afisari)
 A murit fosta finalista Miss World care a ramas fara maini si picioare din cauza unei infectii  (2372 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02148 sec.