Ziua Logo
  Nr. 4385 de luni, 10 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
  2008-11-10 13:38 
Permisele auto si certificatele de inmatriculare se elibereaza, de luni, in format european
Noile permise de circulatie, emise incepand de luni, sunt realizate conform normelor Uniunii Europene, pe suport unicarbonat, fotografia titularului si datele acestuia fiind gravate cu laser. Potrivit reprezentantilor Prefecturii Capitalei, noile masuri sunt luate cu scopul de a face actele foarte greu de falsificat.
Incepand de luni, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare...   (927 afisari)
  2008-11-10 12:36 
   (295 afisari)
Soarta profesorilor decisa astazi
-- Greva de avertisment in toate scolile din tara, cu elevii in clase
Parlamentul decide astazi soarta profesorilor, senatorii si deputatii reunindu-se in sedinta comuna pentru dezbaterea Motiunii de cenzura "Educatia ramane, Guvernul pleaca", initiata de PD-L. Tot astazi,...   (433 afisari)      2 comentarii
Amanare pentru arii protejate
-- Regia Nationala a Padurilor (RNP) este nevoita sa amane pentru 2009 proiectul privind obtinerea personalitatii juridice pentru parcurile nationale si ariile protejate aflate in administrare, a declarat, pentru Agerpres, directorul general al Romsilva, Dorel Oros.
"Initiativa privind obtinerea personalitatii juridice pentru parcurile nationale si ariile nationale aflate in administrare a fost respinsa de Ministerul Finantelor Publice. Am incercat noi variante, dar...   (186 afisari)
Copii traficati in Marea Britanie
-- Cel putin 200 de copii romi din Romania au fost adusi ilegal in Marea Britanie, ei castigand peste 23 de milioane de euro pe an din infractiuni si fraude, cea mai mare parte a banilor fiind trimisa in Romania, a declarat directorul Europol, citat de Sunday Times, in editia electronica.
Copiii, a caror varsta medie este de opt ani, au fost adusi ilegal in Marea Britanie cu consimtamantul parintilor lor, in schimbul unor taxe de "angajare" primite din partea capilor retelei de trafic,...   (172 afisari)      2 comentarii
   (140 afisari)
cauza noastRA
Politisti-functionari
-- Mori cu dreptatea-n braTe! Zicerea aduna in ea veacuri de obida. Veacurile trec, naravurile raman. Tanara politista parea rabdarea intruchipata. Zice: Aveti nevoie de un avocat, si-n privirea-i luminoasa, tone de solicitudine. Ca sa ce?, intreb. Ca sa va apere.
DrAguTA Si-n ton cu privirea pe care o furiseaza timid in directia colegului de camera. E novicea. Colegul - cenzorul. La sectorul 1, auzisem acelasi lait motiv: aveti nevoie de un avocat. Tocmai voiam...   (656 afisari)      3 comentarii
Stiri pe scurt
Tratament la barbati
Levitra, un medicament oral pentru tratamentul disfunctiei erectile (DE), ultimul lansat din clasa sa, a fost adus si in Romania. "GlaxoSmithKline va comercializa Levitra in sase tari din Europa Centrala, inclusiv in Romania", a declarat directorul general al GSK Romania, David Lechleiter. Medicamentul Levitra este disponibil din nou in farmaciile din Romania incepand cu luna octombrie si poate fi eliberat numai pe baza de prescriptie medicala. Expertii estimeaza...   (178 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Aventurile francmasoneriei pe pamanturile romanesti (3255 afisari)
 Vracii crizei mondiale (2876 afisari)
 Contraatac iranian la Obama (2378 afisari)
 Vom avea prima minicentrala nucleara (1632 afisari)
 Trianonul de la Floresti (1495 afisari)
 La 42 de ani, Cindy Crawford apare intr-un pictorial ce taie respiratia barbatilor (FOTO) (3732 afisari)
 Fotografii inedite cu OZN-urile ce au survolat Franta! (3673 afisari)
 Din dragoste, s-a trezit din coma dupa 30 de ani (3618 afisari)
 Topul celor mai spectaculoase fraude cu fonduri UE: Un italian si-a cumparat Ferrari, iar un spaniol si-a deschis un bordel (2554 afisari)
 Bush s-a dezinfectat dupa ce i-a strans mana lui Obama (2260 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01473 sec.