Ziua Logo
  Nr. 4299 de vineri, 1 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Editorial
»  
Tara membra in UE si NATO. De ce? de Cristian UNTEANU
-- Oare politicienii nostri si mai ales administratia pe care ei o patroneaza, formata, guvernare dupa guvernare, din membrii de familie si protejatii lor cei mai apropiati, stiu ca suntem o tara membra NATO si UE? Se pare ca aceasta informatie este doar obligatoriu de pronuntat in discursurile electorale si justificativa pentru mersul la cumparaturi la Bruxelles. Altfel cum va explicati ca, pe de o parte, mai ales la televizor si in ore de varf, fac vizite dupa vizite in regiunile sinistrate, vorbesc despre dezastrul major, se umfla in muschi de compatimire crestina, dar nu acceseaza mecanismele legale, la indemana celui mai idiot functionar din orice administratie europeana confruntata cu un moment de dezastru natural?
Concret, iata, vorbind numai despre mecanismele europene la care am fi putut apela. In cadrul NATO, exista un departament special care gestioneaza toate operatiunile organizate ca raspuns la aparitia unor...   (828 afisari)      11 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Karadzici, lucrat de americani (1661 afisari)
 Liz Taylor la un pas de moarte (1629 afisari)
 CFR jefuit de sefi (1624 afisari)
 Monstrul energetic scartaie (988 afisari)
 Grupul de la Cluj refuza fotoliile PSD (873 afisari)
 Mereu tanara: Sue Ellen, din Dallas, arata senzational la 67 de ani! (2705 afisari)
 EXCLUSIVITATE: Stefan Andrei, despre cum a pierdut Gheorghiu Dej o evadare pentru ca s-a imbatat Gheorghe Maurer (2497 afisari)
 Canada: Decapitat in autocar de vecinul de scaun (1779 afisari)
 Deh, varsta! Michael Douglas adoarme pe umarul sotiei, Catherine Zeta Jones, in timpul unei cine cu prietenii  (1640 afisari)
 Rusia se remilitarizeaza si formuleaza o noua doctrina militara (1507 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01423 sec.