Ziua Logo
  Nr. 4298 de joi, 31 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Prapad in retragere
-- Apele din nordul tarii s-au mai calmat, situatia cea mai grea fiind la acumularea Stanca-Costesti, pe Prut * Oamenii au inceput sa se intoarca la casele lor
Moldova incepe sa iasa de sub codul rosu, apele Prutului devenind mai potolite, dar amenintand in continuare. Dupa trecerea apelor incepe sa iasa la lumina prapadul facut de puhoaie, sinistratii fiind...   (244 afisari)
Numere scurte
Romtelecom a primit de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) licentele de utilizare a numerelor nationale scurte. "Conform prevederilor din licente, operatorul va asigura cele doua numere nationale scurte pentru servicii armonizate cu caracter...   (284 afisari)
  2008-07-31 11:31 
UPDATE Containere pentru sinistratii din Moldova
-- ULTIMA ORA: Guvernul acorda peste zece miliarde de lei vechi pentru sinistrati
Ministrul de Interne Cristian David si secretarul de stat Victor Paul Dobre au prezentat, joi, un nou bilant al efectelor inundatiilor. Oficialii le-au dat o veste buna celor care nu pot locui la rude sau la vecini, anuntand amenajarea unor tabere de locuinte provizorii, asa-numitele containere. Mai mult de jumatate dintre persoanele care si-au parasit casele in urma...   (180 afisari)
  2008-07-31 12:28 
Cehia sprijina zonele afectate de inundatii din Romania
Cehia urmeaza sa trimita sase generatoare in zonele lovite de inundatii din Suceava, a anuntat secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), Victor Paul Dobre. In baza acordului european de ajutorare in caz de pericol, mai multe state europene vor sprijini Romania pentru inlaturarea efectelor inundatiilor. Secretarul de stat a mai anuntat ca la Iasi se va organiza un centru de primire al ajutoarelor europene,...   (258 afisari)
  2008-07-31 14:28 
Bucuresti: Arcul de Triumf, abandonat
Municipalitatea a decis sa nu mai continue lucrarile pentru restaurarea Arcului de Triumf, anuntand ca nu mai sunt fonduri necesare proiectului. Decizia a nemultumit firma de publicitate ce a investit in schelele necesare restaurarii, anunta Antena3.
Lucrarile au fost demarate la sfarsitul anului trecut, de catre Primaria Capitalei, costurile ridicandu-se la 12 milioane de lei, ce ar fi trebuit suportate de bugetul local. Ministerul Culturii si Cultelor...   (507 afisari)
  2008-07-31 19:39 
Guvernul invita angajatii bugetari sa doneze bani pentru sinistrati
Executivul a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru sinistratii din nordul tarii, prin care angajatii institutiilor guvernamentale sunt invitati sa doneze bani intr-un cont deschis de Secretariatul General al Guvernului, a declarat, joi, primul-ministru Calin Popescu Tariceanu.
Fondurile obtinute vor fi folosite pentru achizitia de bunuri de uz casnic pentru sinistrati, precum mobila ori bunuri casnice, a mentionat...   (370 afisari)
     3 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ridicarile Ontanu-Ciuclea (2066 afisari)
 Alegeri mascate (1843 afisari)
 Steaua si Dinamo, vehicule de santaj (1788 afisari)
 Testul Morar (1383 afisari)
 Sfarsitul lumii vechi sau ce va face "generatia mea" (1307 afisari)
 Parasit de nevasta dupa ce extensia penisului a cedat in timpul actului sexual (3947 afisari)
 Acuzata de impostura intr-un mail remis presei, Printesa Brianna Caradja spune ca e hartuita de sotul pe care l-a parasit (2937 afisari)
 "Veronica" se intoarce si cere 20 de mii de euro drepturi de autor (2764 afisari)
 Cel mai vechi banc din lume dateaza din 1600 i.Hr (2533 afisari)
 Hugh Hefner, atras de o ucraineanca sexy (2191 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01144 sec.