Ziua Logo
  Nr. 4291 de miercuri, 23 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sanatate
»  
  2008-07-23 16:25 
Cancerul ovarian ar putea fi vindecat cu ajutorul unor particule magnetizate
Multe tipuri de cancer pot fi tratate si vindecate, mai ales daca tratamentul incepe intr-o faza incipienta a bolii. Pentru bolnavii de cancer ovarian, oamenii de stiinta georgieni cred ca pot elimina celulele canceroase din abdomen cu ajutorul unor particule magnetizate. Testele pe cobai au fost un succes. Specialistii au introdus nanoparticulele magnetizate in lichidul abdominal al animalelor si apoi au asezat un magnet...   (341 afisari)      2 comentarii
La ordinea zilei: Digestia!
10 sfaturi pentru o buna digestie
-- Medicii nu inceteaza sa avertizeze ca majoritatea bolilor de stomac si intestine isi au originea in proasta digestie a alimentelor pe care le mancam. S-a dovedit ca proasta digestie are o influenta daunatoare nu numai asupra tubului digestiv, dar si asupra sistemului nervos, care controleaza si dirijeaza activitatea tuturor organelor trupului nostru. Medicii au rezumat in cateva cuvinte acest adevar: Important este ceea ce digeram, nu ceea ce mancam!
Dr. E. Roisman scrie ca pentru a avea o buna digestie, pentru a preveni bolile de stomac si intestine, sau pentru a ajuta la vindecarea acestor boli, este necesara respectarea a 10 reguli alimentare. Iata-le:
1....   (3185 afisari)
     2 comentarii
   (742 afisari)      2 comentarii
Banii, dar si bolile au miros
-- In lumea medicala circula o vorba: banii, dar si bolile au miros. Asta vrea sa spuna ca, pentru un medic cu harul diagnosticului, e de ajuns o privire asupra bolnavului, o cercetare sumara, si nasul sau va detecta cauza suferintei bolnavului.
Prof. Linus Pauling, de doua ori Laureat al Premiului Nobel, s-a ocupat spre sfarsitul vietii sale de realizarea unor "nasuri artificiale". El prevedea ca va veni o zi in care pacientul va respira intr-un...   (392 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Fisa de temnita a lui Coposu (4552 afisari)
 10 sfaturi pentru o buna digestie (3185 afisari)
 Scandalul Madonna ia proportii (2839 afisari)
 Sacrificarea lui Karadzici (2803 afisari)
 Echipa de zgomote (1487 afisari)
 Pilotul lui Apollo 14: Extraterestrii au intrat in contact cu noi, dar acest lucru e tinut secret de peste 60 de ani!  (7732 afisari)
 UPDATE: Herta Muller despre cazul Patapievici - turnatorii ICR (2495 afisari)
 Doua surori gemene identice s-au maritat cu doi frati gemeni identici si au nascut... gemeni identici (2193 afisari)
 UPDATE: Ucigasul tinerelor din Bacau i-a zdrobit capul Madalinei, fata sefului de la ISU Brasov  (2090 afisari)
 Chestorul Berechet, tras pe dreapta de Basescu  (1746 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00941 sec.