Ziua Logo
  Nr. 4243 de miercuri, 28 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Alegeri
»  
Oprisan - "Renato" pentru Securitate
-- "Renato" Marian Oprisan, "Virgil" Viorel Coifan si alti candidati la alegerile locale au primit de la CNSAS adeverinte de necolaborare cu fosta Securitate, dar Colegiul a admis pentru prima data ca acestia au avut nume de cod. Presedintele Basescu a criticat ieri activitatea de deconspirare, spunand ca exista din partea CNSAS o retinere si o teama nejustificata fata de dosare.
CNSAS intra in legalitate si respecta propria lege de functionare dupa trei luni de la aparitia ei in Monitorul Oficial, publicand pe site-ul institutiei informatii din dosarele politicienilor verificati,...   (372 afisari)      2 comentarii
Alianta anti-UDMR
Partidele politice colaboreaza pe plan local in defavoarea candidatilor udemerisri. La Satu Mare liberalii sunt alaturi de reprezentantii uniunii.
Candidatul independent la functia de presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare, Valer Marian, sustine ca reprezentantii locali si centrali ai actualei...   (593 afisari)
Stiri pe scurt
Criticile lui Oprescu
Doctorul a lansat ieri un atac impotriva conducerii PSD, despre care a spus ca a confiscat partidul. Printrei cei vizati de atacul lui Oprescu se numara Geoana, Vanghelie, Hrebenciuc si Mitrea. In interviul acordat Rompres, nu a spus nimic de rau despre Iliescu sau Nastase, subliniind faptul ca sunt membri pentru care nu ar fi parasit partidul. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a sustinut ca Oprescu se afla pe un trend descendent si ca nu va intra in turul...   (139 afisari)
     7 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Securistii arsi la pensii (4049 afisari)
 Cele 500 de bombe atomice ale Israelului (2918 afisari)
 Dosarul care a invins-o pe Schrotter (2870 afisari)
 Femei pe Muntele Athos (2526 afisari)
 Ucraina pune la zid Romania (2489 afisari)
 Nu au notiunea violului (2736 afisari)
 Si-a urmat iubita in frigiderul de la morga  (2424 afisari)
 Documente secrete, femei focoase si un ministru demis (2284 afisari)
 Masele scoase fara durere (2229 afisari)
 Peugeot construieste o fabrica la Cluj (1697 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01844 sec.