Ziua Logo
  Nr. 4194 de joi, 27 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Metroul intre Primarie si Guvern
-- Videanu vrea metroul in subordine * Orban cere in administrare RATB-ul, Strazile si semaforizarea
Adriean Videanu, primarul Capitalei, a ridiculizat, ieri, intr-o conferinta de presa, propunerea ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, privind extinderea retelei de metrou spre aeroportul Otopeni,...   (374 afisari)      2 comentarii
"After school" in Capitala
-- Elevii proveniti din familii defavorizate, aflati in pericol de abandon scolar si fara posibilitatea de indrumare si supraveghere la lectii, au sansa de a depasi aceste greutati in centrele "After school" infiintate in unitatile de invatamant de primariile de sector din Bucuresti.
Patru noi asemenea centre au fost inaugurate, ieri, in Sectorul 2, de primarul Neculai Ontanu, la scolile generale nr. 25, nr. 4, nr. 58 si nr. 26. "Autoritatea locala urmareste reducerea riscului ca...   (246 afisari)      1 comentariu
Targul de Turism 2008
-- A 19-a editie a Targului National de Turism, care se va desfasura in perioada 27 - 30 martie la complexul expozitional Romexpo din Bucuresti, va reuni peste 300 de firme din 14 tari.
Foarte important pentru vizitatorii acestui targ este ca se pot achizitiona vacante pentru concediul de vara si pentru vacanta de Paste mai ieftine cu pana la 20%, agentiile si tour operatorii intrecandu-se...   (787 afisari)
Olteanu, tot cu Biserica
-- Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a tinut sa precizeze importanta actului normativ prin care manastirile ar fi improprietarite cu padurile pe care le-au avut in administrare in perioada interbelica.
El a atras atentia asupra declaratiei reprezentantului PD-L, Sulfina Barbu, cu privire la aceasta lege (n.r. - nu este impotriva acestei initiative, dar vrea garantii ca se respecta legile de administrare...   (250 afisari)
Stiri pe scurt
Dacia ramane in greva
Magistratii Tribunalului Arges au amanat judecarea solicitarii administratiei Dacia Pitesti de a declara ilegala greva muncitorilor, liderii sindicali invocand lipsa unui avocat, in timp ce greva muncitorilor a continuat si ieri. Viceliderul sindical Ion Iordache a cerut instantei amanarea judecarii cauzei pentru ca sindicatul sa-si poata angaja un avocat si pentru a putea studia temeinic plangerea administratiei. (C.P.)
Sidex la Curte
Magistratii Tribunalului...   (163 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Secretul lui Voronin (7526 afisari)
 Euro-manipulare contra Romaniei (2193 afisari)
 Calea scurta (2152 afisari)
 1918: despre popor si conducatori (1780 afisari)
 Basescu - mesaj catre Basarabia (1772 afisari)
 A murit George Pruteanu (5455 afisari)
 Katie Holmes, chinuita de casnicia cu Tom Cruise (2732 afisari)
 Summit-ul NATO: filaj la prostituate (2433 afisari)
 Sarkozy, eclipsat total de sotia sa Carla Bruni (2336 afisari)
 Fobia de dentist a dus la moartea unei fetite de opt ani (2124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01195 sec.