Ziua Logo
  Nr. 4170 de joi, 28 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
CNSAS deschide usa
-- Conducerea Consiliului va constata existenta documentelor de colaborare in sedinte publice
Sedintele Colegiului CNSAS in care se va constata colaborarea sau necolaborarea unor persoane cu fosta Securitate sunt publice, precizeaza proiectul OUG privind deconspirarea, lansat ieri de Guvern in...   (343 afisari)      2 comentarii
Geoana cere binecuvantarea lui Basescu
-- Mircea Geoana insista pentru anticipate, cerand binecuvantarea Cotrocenilor, desi analiza din partid pe acest subiect nu este finalizata.
"Domnule presedinte, va intrebam inca o data care este intentia dumneavoastra, pentru ca aveti un rol in dizolvarea Parlamentului, dupa ce Guvernul Tariceanu II, pe care incercati sa il daramati de doi...   (834 afisari)      5 comentarii
Studiile selecteaza candidatii
-- Candidatii pentru primarii vor trebui sa faca dovada ca au obtinut bacalaureatul, in caz contrar neputand candida. Senatul a modificat in acest sens Legea pentru alegerea autoritatilor publice locale, la propunerea unui grup de parlamentari PD-L, PNL, PRM si PSD.
Legea a trecut prin aprobare tacita deoarece nu a fost luata in discutie de plen pana in data de 25 februarie. Guvernul nu sprijina aceasta reglementare deoarece restrange dreptul de a fi ales al cetatenilor,...   (204 afisari)      4 comentarii
Tanase contesta bugetul Primariei 6
-- Candidatul la Primaria Sectorului 6, liberalul Antonel Tanase, a anuntat ca va sesiza autoritatile in privinta actualului edil, Cristian Poteras, pe care l-a acuzat ca foloseste bani publici pentru viitoarea campanie electorala.
Tanase a precizat ca va ataca in contencios administrativ decizia de marti a Consiliului local prin care s-a adoptat bugetul Primariei pe 2008, document care indica disparitia a doua milioane de lei. El...   (280 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Uninominalul, in plen
Membrii Comisiei de cod electoral au adoptat marti raportul pe proiectul de uninominal cu 12 voturi "pentru" si unul "impotriva", din partea PRM. Documentul va fi supus votului plenului Camerei Deputatilor, care este for decizional, in data de 3 martie. Potrivit presedintelui comisiei, Mihai Voicu, la viitoarele alegeri parlamentare se va vota uninominal, chiar daca acestea se vor desfasura inainte de termen. (R.I.P.)
GDS pierde sediul
Senatul a respins...   (146 afisari)
     1 comentariu
  2008-02-28 14:54 
Demisie din cauza de "nepotism"
Consilierul prezidential Eugen Stamate (foto), membru al Comisiei privind Pactul pe educatie, a demisionat din functie miercuri, dupa ce l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu de promovarea nepotismului. Stamate se referea la alegerea Elenei Basescu in fruntea organizatiei de tineret a PD-L.
Stamate a spus, potrivit Realitatea Tv, ca "nu poate face parte dintr-un for condus de un presedinte care promoveaza nepotismul".
"Imi pare rau ca am luat aceasta decizie....   (595 afisari)
     1 comentariu
  2008-02-28 15:31 
Consilierii PSD Cluj risca sanctiuni pentru ca au votat numirea unei strazi dupa Kossuth Lajos
Presedintele PSD Cluj-Napoca, liderul grupului consilierilor locali ai PSD Remus Lapusan, sustine ca votul dat de colegii sai in Consiliului Local, pentru denumirea unei strazi din Cluj dupa fostul sef al Guvernului Ungar din perioada Revolutiei din 1848, Kossuth Lajos, va atrage dupa sine sanctiuni.
"Consilierii PSD au gresit atunci cand au votat denumirea unei starzi din Cluj-Napoca cu numele domnului...   (481 afisari)
  2008-02-28 16:59 
   (144 afisari)      1 comentariu
  2008-02-28 17:14 
Geoana paraseste imobilul RAAPPS fara "regrete si fara manie"
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi ca va respecta legea si va parasi casa in care locuieste fara "regrete si fara manie", insa nu a precizat cand anume va elibera vila de protocol primita de la RAAPPS.
"Am ocupat aceasta casa pe un contract perfect legal pana la rezolvarea situatiei locative. Daca asta este decizia Guvernului si daca asta este decizia RAAPPS, o respectam. Conform legii, mergem in alta parte fara regrete...   (341 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 STS intra la apa (2586 afisari)
 Abuz de Nastase (2445 afisari)
 Kosovo ii vine manusa lui Basescu (1915 afisari)
 Lefuri romanesti, preturi europene (1666 afisari)
 Cenzura in armata (1519 afisari)
 Rusii testeaza masina timpului (8339 afisari)
 Noi fotografii socante cu atrocitatile de la Abu Ghraib (6951 afisari)
 Suveranitatea Moldovei "amenintata" de o melodie populara (3420 afisari)
 Pensionarul care si-a pastrat muschii din tinerete  (2971 afisari)
 PREMIERA MONDIALA: Un barbat si-a tatuat ochiul (1921 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03933 sec.