Ziua Logo
  Nr. 4166 de sambata, 23 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
10.000 de euro pentru Cozma
-- Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri cererea fostului lider al minerilor prin care acesta solicita patru milioane de euro pentru perioada cat a stat in inchisoare dupa anularea decretului de gratiere
O zi de libertate
Miron Cozma a dat in judecata statul roman pe motiv ca a fost detinut ilegal 178 de zile, in perioada decembrie 2004 - iunie 2005, dupa ce a fost gratiat de Ion Iliescu.
In 16 decembrie...   (256 afisari)
     1 comentariu
Amendamente CSM la Codul penal
-- Consiliul Superior al Magistraturii a avizat cu observatii propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Codului penal si a Codului de procedura pe-nala, inaintand Senatului argumentele referitoare la mentinerea pedepselor complementare si interzicerea de a parasi tara.
Argumentele CSM sunt: prin inserarea interzicerii dreptului de a parasi tara se are in vedere responsabilizarea sporita a autoritatilor si a cetatenilor aflati sub protectia statului roman, astfel incat...   (327 afisari)
Romani prin "adoptie"
-- Aproape 150 de cetateni moldoveni, irakieni, rusi, ucraineni, turci si sarbi au depus ieri juramantul de credinta fata de Romania. Printre noii conationali ai romanilor se numara si persoane nascute in locatii exotice precum Namibia, Algeria sau Maroc.
Forfota, emotii, si caldura mare, aceasta era atmosfera la amfiteatrul de la Institutul National al Magistraturii, unde proaspetii cetateni romani au fost chemati sa depuna juramantul. In sala arhiplina,...   (914 afisari)      3 comentarii
Stiri pe scurt
Prostituata injunghiata
O prostituata a fost injunghiata ieri in Sectorul 4 al Capitalei, principalul suspect fiind un barbat in varsta de 20 de ani. "Agresiunea a avut loc intr-un camin de nefamilisti. Femeia a intretinut relatii sexuale cu mai multi barbati, iar unul dintre acestia a injunghiat-o, din motive inca necunoscute, apoi a fugit", au declarat politistii. Potrivit Mediafax, agresorul, Ionut Mihaila, de 20 de ani, din judetul Vaslui, muncitor necalificat, a fost prins...   (150 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cariera de exceptie ruinata de un set de poze porno (4682 afisari)
 Romania sub presiunea Kosovo (2797 afisari)
 Rusia ameninta cu forta militara (2644 afisari)
 Regina-mama Elena, "Dreapta a popoarelor" (2213 afisari)
 Retelele musulmane de informatii din Kosovo (2209 afisari)
 Guvernul Ungariei sprijina pretentiile autonomiste ale secuilor (2647 afisari)
 Pantofi cu toc fara toc la numai 4.000 de euro (2443 afisari)
 Cu plagiatul la Eurovision (2125 afisari)
 Nastase: Boc, un papagal cu cravata portocalie, ce repeta ce spunea Basescu acum patru ani (1792 afisari)
 Hitler picta tablouri cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici (1708 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01090 sec.