Ziua Logo
  Nr. 4118 de sambata, 22 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Basescu va denunta Pactul Ribbentrop-Molotov
-- In vreme ce ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, inaugura, ieri, noul sediu al Consulatului Romaniei la Chisinau, in cadrul unei vizite calificate de autoritatile moldovene drept "inamicala", presedintele Traian Basescu detalia, la RRA, relatiile bilaterale romano-moldovene, avand drept obiectiv cei 4,5 milioane de romani de peste Prut.
Aflat, ieri, la Chisinau, pentru a inaugura noul sediu al Consulatului Romaniei din Capitala moldoveana, ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a avut parte de o primire mai putin calduroasa din partea...   (1320 afisari)      31 comentarii
"Eroi pentru Romania", premiu al Uniunii Ziaristilor
-- Premiile Uniunii Ziaristilor Profesionisti pe anul 2007 au fost inmanate joi, la Centrul de Presa al SRR.
Pentru presa scrisa cotidiana si reviste Romulus Turbatu de la LAMURA din Craiova a primit Premiul anului 2007 pentru "Toata viata am trait contracronometru" iar Magda Bratu de la Cuvantul Libertatii...   (199 afisari)
Stiri pe scurt
Candidatura de Craciun
Presedintele Traian Basescu a anuntat ca anul 2014 il va prinde tot la Cotroceni, anunt pe care l-a facut in fata unor grupuri de copii veniti sa-l colinde. "E timpul sa ne linistim, sa ne adunam langa familii, sa ne dorim unii altora un an mai bun decat cel care a fost. Am convingerea ca ne vom intalni si la anul, si peste doi ani, si, spre disperarea unora, si peste sapte ani. Intortocheate sunt caile domnului", a spus seful statului dupa ce a ascultat colindele...   (142 afisari)
  2007-12-23 11:04 
Oficial UE: Primul an al Romaniei in Uniune a fost un succes
Integrarea Romaniei si Bulgariei in UE a fost un succes, a declarat sambata, la Satu Mare, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Donato Chiarini, transmite Radio Romania Actualitati, citat de Rador. "Primul an al Romaniei in Uniunea Europeana a fost un succes. A fost si o declaratie a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barosso, care a spus ca largirea UE cu Romania si Bulgaria a fost un succes. Primii ani sunt...   (337 afisari)
Romania, Bulgaria si Grecia cauta solutii pentru Kosovo
  2007-12-23 12:42 
Cioroianu: "Avem nevoie de o Serbie dinamica si democratica in UE"
Romania, Grecia si Bulgaria considera ca este gresita ideea conditionarii perspectivei de aderare europeana a Serbiei de rezolvarea problemei Kosovo, au declarat sambata ministrii de Externe Adrian Cioroianu, Dora Bakoyannis si Ivailo Kalfin, dupa reuniunea trilaterala de la Atena. "Aceasta tara apartine Europei. Avem nevoie de o Serbie dinamica, democratica si care sa nu precupeteasca...   (474 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Dosarele pierdute ale revolutiei: teroristii de la "Romarta" (5685 afisari)
 Coppola: Mancarea romaneasca nu e buna (2673 afisari)
 Hashim Thaci: ascensiunea unui terorist in Kosovo (2545 afisari)
 Realitatea Media s-a retras din Clubul Roman de Presa (1774 afisari)
 O noua mazilire nationala (1773 afisari)
 Rusia isi trimite in misiune cel mai nou submarin (1701 afisari)
 Will Smith crede ca Hitler a fost un om bun (1184 afisari)
 Gigi Becali: Hagi colaboreaza cu serviciile de informatii (1078 afisari)
 J. Edgar Hoover planuia arestarea a 12.000 de americani  (890 afisari)
 "Brad de Craciun", din oameni (751 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01142 sec.