Ziua Logo
  Nr. 4117 de vineri, 21 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Stomatologie masluita
-- Unui medic primar, doctor in stiinte medicale, i s-a refuzat postul pentru cabinetul unei scoli generale din Bucuresti pe motiv ca avea o pregatire superioara celei cerute
Dr. Marilena Nicolae a lucrat mai bine de 16 ani la Facultatea de Stomatologie din Oradea, iar in martie 2005 s-a pensionat, stabilindu-se in Bucuresti. Fusese sefa de lucrari, isi luase doctoratul in...   (753 afisari)      2 comentarii
Ilegalitati la Registrul Comertului Arges
-- Directoarea Registrului Comertului Arges a schimbat structura actionariatului complexului hotelier SC Turism Muntenia SA in favoarea baronului local Nicolae Ivanescu
Recenta demitere a directorului Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), Eugen Ghiurea, si a adjunctului acestuia, Lucia Topor, a scos la iveala mai multe nereguli si la Oficiul Registrului...   (805 afisari)
Fiul deputatului Traian Dobre loveste din nou
-- Cristian Dobre, fiul cel mic al deputatului liberal iesean Traian Dobre, a batut-o pe prezentatoarea stirilor sportive de la postul iesean de televiziune Tele M, Aida Ursu.
Pana ieri dimineata, politistii ieseni nu obtinusera o declaratie de la acesta, cu privire la acuzatiile privind agresiunea asupra ziaristei. In aceste conditii se poate afirma cu usurinta ca Politia municipiului...   (673 afisari)
SRI se restructureaza din temelii
-- Serviciul Roman de Informatii se va restructura din temelii. Potrivit lui George Maior, directorul SRI, "noua schema de organizare este una supla, care permite, pe de-o parte, o debirocratizare la nivel central, in ceea ce priveste comanda Serviciului, circularea informatiei, cat si luarea deciziei, produsul final al Serviciului, care trebuie transmis beneficiarilor."
Directorul SRI a precizat ca proiectul final privind noua viziune a SRI va fi supus aprobarii in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii in primul trimestru al 2008. Referindu-se la efectele acestei restructurari,...   (926 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 ZIUA VA COLINDA! (2487 afisari)
 Experimentul KGB. Pana cand? (2457 afisari)
 Kosovo (1908 afisari)
 Procurorii nu l-au convins pe tatal Simonei (1445 afisari)
 Desertul A2 (1373 afisari)
 Sarkozy incalca protocolul Vaticanului din dragoste pentru Carla Bruni (1257 afisari)
 Accidentul lui Orban: Martorii mai au un pic si isi petrec Sarbatorile la Parchet (916 afisari)
 Practic si distractiv: Un restaurant german este dotat cu gauri pentru fumat (909 afisari)
 Iliescu vrea sa mistifice adevarul despre decembrie '89 si in cartile de istorie (849 afisari)
 New Orleans: Primaria si-a tratat locuitorii cu electrosocuri si gaze lacrimogene (548 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01029 sec.