Ziua Logo
  Nr. 4116 de joi, 20 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Cronica de film
  2007-12-20 15:12 
Bee Movie: povestea unei albine (Bee Movie)
-- Distributia: Jerry Seinfeld, Renee Zellweger, Matthew Broderic. Montaj: Nick Fletcher. Regia: Simon J. Smith si Steve Hickner.
Lumea insectelor se pare ca este o buna sursa de inspiratie pentru cei care realizeaza filme de animatie computerizata. Pana acum furnicile au fost personajele principale in "Antz" si gandacii au capatat insusiri omenesti in "A Bug's Life". De data aceasta, a venit timpul ca si albinele sa aiba propriul lor film.
In...   (219 afisari)
Jubileu la malul marii
-- Concert extraordinar si o noua montare "Carmen" pentru aniversarea Operei din Constanta
Pregatita cu multa dragoste si dorinta de a crea momente cu totul speciale, aniversarea a 50 de ani de la infiintarea Operei din Constanta a fost marcata printr-un concert extraordinar si o noua montare...   (115 afisari)
Invitatie la vals
-- "Valsul nu se demodeaza niciodata; ne urmareste tot timpul si, din cand in cand, se reintoarce cu aplomb. Este insinuant, dezarmant, minunat" - H.L. Menken
De la orele 19.00, in aceasta seara, colectivul Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" le lanseaza tuturor iubitorilor de muzica o invitatie la vals. Dirijata de Emil Maxim, Orchestra teatrului va...   (274 afisari)
Brambura pe strada
Astazi, in fata Teatrului National, la ora 20.00, Mircea Vintila si Trupa Brambura vor sustine un recital de 30 de minute. Tot in aceasta seara, vor mai canta Eugen Avram si grupul Fortele de Munca, Aura Urziceanu, Cvartetul Perpetua Armonia s.a. Evenimentul, organizat de ArCuB, a inceput pe 15 decembrie...   (53 afisari)
De pe ecran, pe scena
-- Pe scena Salii Polivalente din Bucuresti, in aceasta seara, de la ora 20.00, Modu Production prezinta spectacolul "Bollywood-The Show", o productie opulenta, in care dansatorii, muzicienii si actorii refac atmosfera filmelor indiene.
Intr-un love-story tipic filmelor indiene, spectacolul imbina deopotriva elementele traditionale cu moderna si glorioasa lume a cinematografiei bollywoodiene. Luminile sunt create de Liz Berry, care se ocupa de acest capitol si la concertele lui...   (27 afisari)
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
-- Rusia Sovietica cere Finlandei patru insule
Rusia cere Finlandei patru insule cu o populatie de 3000 de locuitori. Tarile scandinave si America privesc desfasurarea evenimentelor cu viu interes. La Moscova a sosit d-l Paasikivi, consilier de stat si delegat al guvernului finlandez pentru negocierile cu Uniunea Sovietica, care va duce probabil la o lamurire a problemelor in divergenta si care formeaza actualmente obiectul de ingrijorare a tuturor tarilor din zona...   (43 afisari)
Stiri pe scurt
"Doi dintre noi"
Astazi, la Sala Rapsodia a Centrului International de Arta, va avea loc premiera spectacolului "Doi dintre NOI", un spectacol de miscare, sunet si imagine, al trupei "Passe-Partout Dan Puric", cu Ana Pepine si Paul Cimpoieru. Spectacolul "Doi dintre NOI", prezentat intr-un limbaj teatral universal, promovat in Romania de trupa "Passe-Partout Dan Puric", prilejuieste desfasurarea unei demonstratii de miscare, sunet si imagine, in care gestul strict uman se imbina...   (65 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Conjuratia Sarpelui (5120 afisari)
 Sfanta la sase ani (2354 afisari)
 In atentia dlui Traian Basescu (1758 afisari)
 Sarkozy se insoara cu Carla (1752 afisari)
 Tariceanu ar vrea demisia lui Orban (1667 afisari)
 Alexandru Erbasu se insoara (1971 afisari)
 "Bourul rosu" de la Chisinau s-a saturat de insemnele romanesti (1709 afisari)
 "Versetele Satanice" il fac pe Patriarh mai catolic decat Muftiul (1537 afisari)
 Aspiratorul, cea mai sigura arma in lupta cu puricii din casa (1246 afisari)
 Oda lui Putin mai ceva ca lui Ceausescu (1117 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01255 sec.