Ziua Logo
  Nr. 4115 de miercuri, 19 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
700 de milioane de euro, pretul adoptarii bugetului
-- Berceanu motiveaza refuzul PDL de a vota legea * Reprezentantul partidului prezidential sustine ca banii vor fi impartiti in teritoriu prin consiliile judetene
"Pretul platit de PNL catre PSD pentru sustinerea bugetului de stat pentru 2008 in Parlament este de 2,4 milioane de lei", a acuzat ieri senatorul PD Radu Berceanu, motivand astfel refuzul PDL de a vota...   (299 afisari)      5 comentarii
Bani pentru partid din vami
-- Partidele politice folosesc vamile drept sursa de finantare, batalia fiind impinsa la extrem pentru ca aceste posturi sa incapa pe mana cui trebuie. Sursele noastre din mai multe vami ne-au prezentat cazul unui sef de birou vamal, care a reusit sa faca din aceasta ocupatie o sursa de imbogatire, totul cu sprijinul tacit al oamenilor din diferite partide.
Claudius Gheorghiu a trecut de-a lungul timpului prin mai multe vami, fiind un apropiat al PSD. Potrivit surselor noastre in perioada 2001 - 2003, in calitate de sef birou vamal la Vama Negru Voda, Gheorghiu...   (490 afisari)
Elena, portretul unei Regine
-- Regele Mihai, Regina Ana, Principesa Margareta si Princepele Radu de Hohenzollern-Veringen au participat ieri la lansarea albumului bilingv "Elena, portretul unei Regine". Document istoric creat cu sensibilitate si emotie in suflet ar fi descrierea volumului dedicat Reginei-Mama, Elena, de catre Principele Radu si Principesa Margareta.
"La un sfert de secol de cand a plecat dintre noi undeva, intr-o lume mai buna, as vrea sa istorisim discret si pe scurt povestea ei. Cel mai potrivit omagiu care i s-ar putea aduce astazi este un album...   (542 afisari)
Stiri pe scurt
Castro bate in retragere
Retras din viata publica de mai bine de un an, din motive de sanatate, liderul cubanez Fidel Castro, in varsta de 81 de ani, a facut aluzie pentru prima oara la o eventuala renuntare definitiva la functiile sale in stat, prin intermediul unei scrisori citite, luni, la televiziunea nationala. "Datoria mea elementara nu este sa ma agat de functii, nici sa inchid calea persoanelor mai tinere, ci sa aduc experiente si idei a caror modesta valoare provin din...   (186 afisari)
  2007-12-19 11:28 
Parlamentul a aprobat bugetul pentru Transporturi
Senatorii si deputatii au votat miercuri bugetul Ministerului Transporturilor, cu exceptia amendamentelor care vizau suplimentarea fondurilor pentru finalizarea magistralelor IV si V ale metroului bucurestean. Fondurile suplimentare solicitate sunt in valoare totala de circa 186,601 milioane lei (175,121 milioane lei pentru finalizarea magistralei IV si 11,48 milioane lei pentru magistrala V).
Bugetul alocat pentru domeniul transporturilor in 2008...   (206 afisari)
  2007-12-19 13:06 
Lia Olguta Vasilescu pleaca de la PRM la PSD
Deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu va demisiona din partidul lui Vadim si va trece la PSD, au declarat pentru HotNews.ro surse social-democrate. Lia Olguta Vasilescu era considerata o apropiata a lui Vadim si exponenta tinerei generatii din PRM. Potrivit surselor citate, trecerea la PSD se va realiza la inceputul anului viitor. Vasilescu (33 de ani) este deputat de Dolj, presedinte al organizatiei de tineret din PRM, si detine functia de presedinte al...   (1258 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Majestate, vreti sau nu monarhie? (2740 afisari)
 Bordura de aur (2056 afisari)
 Euro-afaceristii (1886 afisari)
 Razboiul Rece dintre Romania de Vest si Romania de Est (1827 afisari)
 ZIUA a stricat jocurile din CSAT (1329 afisari)
 Putin, avere de 40 de miliarde de dolari (2594 afisari)
 Talharii din Hunedoara s-au ascuns in munti (2190 afisari)
  Bucurestiul poate acuza Chisinaul de subminarea statalitatii (1781 afisari)
 Britney Spears se recasatoreste, iar sora ei este insarcinata la doar 16 ani (1304 afisari)
 Lia Olguta Vasilescu pleaca de la PRM la PSD  (1258 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01221 sec.