Ziua Logo
  Nr. 4105 de vineri, 7 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
»  
Nitulescu ne da dreptate
-- Secretarul general al MCC, Virgil Stefan Nitulescu, a confirmat cu jumatate de gura dezvaluirile facute in ZIUA despre achizitiile dubioase de opere de arta in 2007
Ministerul Culturii si Cultelor a organizat ieri o conferinta de presa speciala dedicata dezvaluirilor facute de ZIUA cu privire la achizitiile de arta in 2007. Secretarul general al MCC, Virgil Stefan...   (310 afisari)
CSM nu poate valida examenele anchetate de DNA
Presedintele CSM, judecatorul Anton Pandrea, a declarat ieri ca CSM se afla in imposibilitatea de a valida concursul pentru functiile de conducere la instante si parchete, deoarece procurorii DNA au ridicat la 25.11.2007 toate lucrarile de la testarile scrise. Pana la finalizarea anchetei, rezultatele...   (285 afisari)
Anchetele ZIUA l-au demis pe Ionac
-- Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara a fost destituit din cauza managementului dezastruos
Mihai Edmond Ionac a fost destituit din functia de manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara in urma anchetelor ZIUA care au scos la iveala grave nereguli in activitatea acestuia.
Practic,...   (553 afisari)
     2 comentarii
Iosif Puwak condamnat la inchisoare
-- Iosif Mihai Puwak, sotul lui Hildegard Puwak, fostul ministru al Integrarii, a fost condamnat ieri de Judecatoria Sectorului 4 la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare, pentru deturnare de fonduri si schimbarea, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor obtinute din bugetul comunitatilor europene.
De asemenea, lui Puwak i s-au interzis unele drepturi, magistratii dispunand si desfiintarea sechestrului de pe cele trei conturi ale acestuia. Sentinta va fi atacata cu apel la Tribunalul Bucuresti, de...   (270 afisari)
Deputat urmarit penal
-- Parchetul General a inceput urmarirea penala fata de deputatul PRM Aurel Ioan Rus.
Acesta este acuzat ca ar fi ajutat o persoana condamnata la opt luni de inchisoare, care avea interdictie sa iasa din tara, sa paraseasca Romania. Procurorii i-au mai pus sub invinuire in acelasi dosar...   (145 afisari)
Jurnalist american injunghiat
-- Un ziarist de la un cotidian din SUA a fost injunghiat ieri de doi romi din localitatea vasluiana Teisoru in timp ce se afla in documentare in comunitatea respectiva.
Cei doi agresori, tata si fiu, l-au atacat pe jurnalistul american deranjati de accentul acestuia, dar si de faptul ca nu a vrut sa le dea aparatul foto si agenda unde isi notase o parte din obiceiurile...   (420 afisari)
Instantele timisorene la cheremul PD
Curtea de Apel Timisoara judeca astazi procesul de suspendare a hotararii judecatoresti privind cererea de executare silita a societatii Hercules SA, administratorul Complexului Hotelier Minerva, din Baile Herculane. SC RR Turism SRL incearca sa sileasca firma Hercules sa plateasca datorii istorice, facute inca inainte de preluarea pachetului majoritar al hotelului. ZIUA a intrat in posesia unui document care schimba practic datele problemei. Conform declaratiilor...   (135 afisari)      1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cioara vopsita (3216 afisari)
 Mos Nicolae i-a adus lui Basescu o limuzina de 100.000 euro (2622 afisari)
 Nicolae Labis, poetul ucis de "pasarea cu clont de rubin" (2603 afisari)
 Clinciul ruso-american incinge Marea Neagra (2394 afisari)
 Unguri, veniti-va in fire! (2286 afisari)
 Un astrolog rus a citit in stele cine ii va urma lui Putin (1866 afisari)
 Berlusconi in calduri (1459 afisari)
 Romania, sub amenintarea nucleara (1431 afisari)
 Sarbii ameninta Kosovo cu razboiul (1178 afisari)
 Schimbarea climei ar putea declansa conflicte majore pe glob (1029 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01430 sec.