Ziua Logo
  Nr. 4104 de joi, 6 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Harababura veterinara
-- Ciobanii vor trebui sa produca la cele mai inalte standarde, dar vor putea vinde numai ocazional * Ei sustin ca ANSVSA ia partea marilor procesatori
Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) promoveaza o serie de acte normative care pot afecta activitatea producatorilor din industria alimentara, din cauza debandadei...   (344 afisari)
Consiliere pentru diabetici
-- Conducerea Ministerului Sanatatii Publice (MSP) face apel la medici sa asigure consiliere diabeticilor pentru realizarea gratuit a hemoglobinei glicozilate, intrucat banii economisiti prin descentralizarea programului de diabet pot fi utilizati numai in 2007.
Hemoglobina glicozilata (HbA1c) este utilizata pentru identificarea concentratiei plasmatice a glucozei de-a lungul timpului si pentru supravegherea eficacitatii unui tratament pe durata lunga la diabetici....   (362 afisari)
Cresteri salariale in cascada
-- Cresterea salariului minim in 2008 va avea un efect "in cascada" de majorare a remuneratiilor, a declarat, ieri, Ruxandra Stoian, director in firma de consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC), citata de Mediafax.
"Semnalul este dat de cresterea salariului minim, care va avea un efect in cascada pentru majorarea celorlalte salarii, nu neaparat cu acelasi procent. Va fi o presiune. Trebuie sa ne gandim nu cum s-o...   (690 afisari)
Stand-by la Rosia Montana
-- Compania Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) isi reduce la minim activitatea, suspendand procesul de achizitie de terenuri si preconizand concedierea a aproximativ doua treimi din cei 325 de angajati.
"Trebuie sa disponibilizam o mare parte a personalului nostru, deoarece majoritatea activitatilor noastre au fost sistate odata cu suspendarea procesului de autorizare. Ne vom concentra eforturile si resursele...   (197 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Victimele spitalelor comuniste
Zeci de membri ai Uniunii Nationale a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA din Romania (UNOPA) au protestat ieri, in fata palatelor Cotroceni si Victoria, cerand, in special, recunoasterea faptului ca peste sapte mii dintre cei infestati sunt victime ale sistemului sanitar deficitar din 1985-1992. Protestatarii au solicat politici si programe de integrare sociala si profesionala a persoanelor seropozitive din Romania, adaptarea prestatiilor...   (133 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Povestea perlelor Mariei Antoaneta (4442 afisari)
 Prezidentialii, la mana lui Geoana (3296 afisari)
 Serbia nu exclude razboiul pentru Kosovo (2866 afisari)
 Un stat terorist in G8? (2732 afisari)
 Diletantul lui Adomnitei (2610 afisari)
 Rusia a trimis zeci de nave de lupta si avioane in Mediterana (4843 afisari)
 Albanezii din Kosovo isi declara independenta (1693 afisari)
 Departamentul american de stat critica Mitropolia Moldovei (1682 afisari)
 SUA au decis: Fara ofiteri rusi in Cehia si Polonia (1616 afisari)
 Clanurile de tigani din California se rafuiesc pe cabinete de ghicit (1100 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01227 sec.