Ziua Logo
  Nr. 4083 de sambata, 10 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
  2007-11-09 17:50 
Medicament impotriva rahitismului, retras de pe piata
Dupa distonocalm si Viracept, contra HIV, a venit randul unui alt medicament sa fie retras de pe piata. Producatorul de medicamente Merck a retras toate loturile de vitamina D3 pentru copii ''Fluor Vigantoletten'' si ''Vigantoletten'', care au fost distribuite in Germania, Romania, Polonia si Luxemburg, relateaza RealitateaTV. Medicamentele se administreaza bebelusilor pentru a preveni rahitismul. Desi riscul este considerat minim, producatorul...   (126 afisari)
''Moartea pe roti'' - servicii complete pentru sinucigasi
  2007-11-09 16:36 
Eutanasie la domiciliul clientului
Controversatul grup elvetian "Dignitas", care isi asista clientii decisi sa se sinucida, a lansat un nou servicu, denumit sugestiv ''moartea pe roti''. Organizatia a creat echipe mobile care se intalnesc cu viitorii sinucigasi in locul in care acestia doresc sa moara, relateaza Antena3. La locul faptei, o asistenta medicala si un reprezentant ii inmaneaza sinucigasului o doza letala de substante...   (169 afisari)
Comisia Europeana decide daca mai acorda o sansa autoritatilor de la Bucuresti
Agricultura spera sa nu recolteze clauza
Ministerul Agriculturii a transmis, joi, Comisiei Europene scrisoarea privind progresele din activitatea Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura, CE urmand sa analizeze documentul si sa decida daca aplica sau nu Romaniei clauza de salvgardare. Scrisoarea face referire la remedierea problemelor...   (213 afisari)
Fondurile de pensii au adunat aproape un milion de euro
-- Valoarea activelor nete gestionate de cele sapte fonduri de pensii facultative (Pilonul III) a ajuns, la 2 noiembrie, la 3,22 milioane de lei (peste 940.000 de euro), in crestere cu 9,97% fata de saptamana precedenta, a anuntat, ieri, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).
Pe piata de profil activeaza cinci administratori, respectiv ING Asigurari de Viata, OTP Asigurari, Allianz-Tiriac, BCR Asigurari de Viata, Aviva Asigurari de Viata, care gestioneaza sapte fonduri de pensii...   (171 afisari)      1 comentariu
Statul roman nu va detine nici 1% din proiectul Rosia Montana
-- Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu (foto), a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca statul roman, prin compania Minvest Deva, va fi un actionar insignifiant in proiectul de la Rosia Montana si va avea, dupa realizarea investitiei, o participatie sub 1%, transmite Mediafax.
Teodor Atanasiu a spus ca AVAS este in plin proces de preluare de la Ministerul Economiei si Comertului a mai multor companii miniere, printre acestea aflandu-se si Minvest Deva, care este implicata in...   (460 afisari)
Stiri pe scurt
Deraiere cu uraniu
Cinci vagoare pline cu minereu de uraniu de la mina Crucea au deraiat, ieri, in zona liniei de transport de la Uzina de Preparare si Prelucrare a Minereului de Uraniu Feldioara, a anuntat Comisia Nationala de Control al Activitatilor Nucleare (CNCAN). Cele cinci vagoane fac parte dintr-un transport de minereu autorizat de CNCAN. Vagoanele deraiate in zona liniei uzinale sunt intacte, aflate in aceeasi situatie ca la expeditie, carligele vagoanelor fiind in pozitie...   (137 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Repetentul Cioroianu (2607 afisari)
 Romani Criss cheama la anarhie in Bucuresti (2536 afisari)
 "Schisma" nationalista este definitiva (2513 afisari)
 Fals la Tantum (2338 afisari)
 Ministrii Interpol (2334 afisari)
 Dezastru ecologic in Marea Neagra (768 afisari)
 Bogdan Chireac a demisionat de la ziarul "Gandul" (734 afisari)
 Roman impuscat in Italia (576 afisari)
 Trei ani de la moartea lui Yasser Arafat (167 afisari)
 Presedintele pakistanez desfiinteaza Parlamentul (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02177 sec.