Ziua Logo
  Nr. 4083 de sambata, 10 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Hasotti va vota proiectul lui Basescu la referendum
-- Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a sustinut ieri, la Constanta, ca isi va da votul la referendum pentru proiectul propus de Traian Basescu, desi legea pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea este mult mai buna decat sistemul dorit de seful statului.
Liderul liberal a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca partidul din care face parte a fost prima formatiune politica din Romania care a prezentat un proiect pentru votul uninominal, in anul 1998, si...   (587 afisari)      3 comentarii
"Schisma" nationalista este definitiva
-- Ruptura dintre nationalistii din Parlamentul European este definitiva. Dupa ce retragerea PRM din grupul "Identitate, Suveranite, Traditie" a desfiintat practic ITS-ul, ieri, si Alessandra Mussolini isi anunta retragerea in semn de protest fata de jignirile pe care C.V. Tudor i le-a adus.
"Ca urmare a comunicatului trimis de Corneliu Vadim Tudor, vicepresedinte al Senatului roman si presedinte al Partidului Romania Mare, care a ofensat grav familia mea si pozitia exprimata in mod liber...   (2513 afisari)      10 comentarii
Stiri pe scurt
Berceanu: Prefectul de Dolj e un "turnator"
Senatorul democrat l-a acuzat ieri pe prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, ca a fost turnator la Securitate si ca va depune o cerere la CNSAS pentru verificarea acestuia. "Cine stia atunci ca Silviu Dumitru din turnator va ajunge prefect? Daca cine isi inchipuie ca din seful de personal, invatamant, retribuire de la Unitatea 444, caci nume nu aveau astia, nu era turnator, insemna ca ne-am nascut toti dupa 1989", a afirmat Radu Berceanu,...   (298 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Repetentul Cioroianu (2607 afisari)
 Romani Criss cheama la anarhie in Bucuresti (2536 afisari)
 "Schisma" nationalista este definitiva (2513 afisari)
 Fals la Tantum (2338 afisari)
 Ministrii Interpol (2334 afisari)
 Dezastru ecologic in Marea Neagra (768 afisari)
 Bogdan Chireac a demisionat de la ziarul "Gandul" (734 afisari)
 Roman impuscat in Italia (576 afisari)
 Trei ani de la moartea lui Yasser Arafat (167 afisari)
 Presedintele pakistanez desfiinteaza Parlamentul (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00939 sec.