Ziua Logo
  Nr. 4083 de sambata, 10 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Ungaria se intoarce la KGB
-- Budapesta este pe punctul de a nominaliza in functia de director al serviciilor secrete un ofiter care a studiat timp de sase ani si jumatate la academia KGB din Moscova
Alegerea lui Sandor Laborc
a generat controverse pe scena politica interna, transmite Mediafax. Laborc, nascut in 1958, este directorul general al Biroului pentru Securitate Nationala, iar la sfarsitul...   (995 afisari)
     6 comentarii
Congresul SUA aproba scutul, Rusia ameninta
-- Camera Reprezentantilor din Congresul american a alocat o parte a bugetului militar pentru 2008, printre care si resursele financiare solicitate de Pentagon pentru construirea unui sistem antiracheta in Cehia si Polonia, relateaza CTK, in pagina electronica.
Washingtonul vrea ca baza-radar din Cehia, alaturi de zece interceptoare de racheta in Polonia, sa faca parte din scutul sau antiracheta destinat sa protejeze Statele Unite si aliatii lor de eventuale...   (896 afisari)      8 comentarii
  2007-11-09 17:54 
Egiptul reia programul nuclear, Israelul vorbeste de un scenariu apocaliptic
Egiptul va relua programul nuclear civil, initiat acum 20 de ani, construind mai multe centrale atomice, a anuntat presedintele Hosni Moubarak. Acesta a decis revenirea la planurile de construire de centrale nucleare, datorita necesitatii diversificarii surselor de energie, dar si dorintei de a pastra rezervele de petrol si gaze ale Egiptului pentru generatiile viitoare. Initiativa nu a trecut neobservata in Israel....   (246 afisari)
  2007-11-10 10:42 
Trei ani de la moartea lui Yasser Arafat
Palestinienii marcheaza azi implinirea a trei ani de la moartea liderului lor istoric, Yasser Arafat, pe fondul unor profunde diviziuni interne si al unei noi incercari de relansare a procesului de pace cu Israelul, relateaza AFP.
Liderul Fatah, care i-a succedat in functie lui Arafat la conducerea Autoritatii Palestiniene, va sustine un discurs, in fata catorva mii de palestinieni adunati in incinta Cartierului General palestinian de la Ramallah (Mouqataa).
Arafat...   (167 afisari)
     1 comentariu
Bush, multumit de promisiunile lui Musharraf
  2007-11-10 13:25 
Presedintele pakistanez desfiinteaza Parlamentul
Parlamentul pakistanez va fi dizolvat joi, urmand ca alegerile legislative sa se desfasoare inaintea datei de 9 ianuarie, a anuntat azi presedintele Pervez Musharraf, in prima sa conferinta de presa dupa decretarea starii de urgenta, transmit agentiile internationale.
Dupa dizolvarea parlamentului, noile alegeri trebuie organizate in interval de 45-60 de zile, adica inainte de 9 ianuarie, a declarat seful...   (104 afisari)
ULTIMA ORA
  2007-11-10 18:33 
Bogdan Chireac a demisionat de la ziarul "Gandul"
Bogdan Chirieac si-a depus astazi demisia atat din functia de senior editor al cotidianului "Gandul", cat si din redactia publicatiei, a anuntat directorul editorial al ziarului, Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV. Demisia vine dupa ce in presa au aparut informatii despre afacerile lui Chireac, potrivit carora Serviciul de Telecomunicatii speciale a atribuit, fara licitatie, contracte de zeci de milioane de euro firmei senior editorului...   (734 afisari)
  2007-11-11 14:14 
Romano Prodi apara decretul expulzarilor
Intr-un interviu acordat televiziunii publice, seful Guvernului italian, Romano Prodi, a aparat, din nou, decretul care faciliteaza expulzarea cetatenilor straini din tari membre ale Uniunii Europene in numele securitatii publice, informeaza AFP. "Noi am elaborat un proiect de lege privind aceste teme, care respecta toate normele europene si dreptul international, si - dupa agresarea doamnei Reggiani - am extras pur si simplu un capitol din acest proiect...   (93 afisari)
  2007-11-11 16:36 
Barroso: Italia nu a cerut fonduri pentru integrarea romilor
"Italia nu a cerut niciodata sa beneficieze de programe europene pentru integrarea comunitatii rome", a declarat presedintele Comisiei Europene (CE), Jose Manuel Durao Barroso, pentru cotidianul "La Repubblica", in replica la solicitarea premierilor italian si roman, adresata Comisiei Europene de a "face mai mult" pentru integrarea romilor. Presedintele CE a criticat politica Guvernului italian fata de taberele de romi de la periferia...   (95 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Repetentul Cioroianu (2607 afisari)
 Romani Criss cheama la anarhie in Bucuresti (2536 afisari)
 "Schisma" nationalista este definitiva (2513 afisari)
 Fals la Tantum (2338 afisari)
 Ministrii Interpol (2334 afisari)
 Dezastru ecologic in Marea Neagra (768 afisari)
 Bogdan Chireac a demisionat de la ziarul "Gandul" (734 afisari)
 Roman impuscat in Italia (576 afisari)
 Trei ani de la moartea lui Yasser Arafat (167 afisari)
 Presedintele pakistanez desfiinteaza Parlamentul (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01172 sec.