Ziua Logo
  Nr. 4082 de vineri, 9 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Tren de mare viteza Budapesta-Constanta
Guvernul Romaniei si cel al Ungariei vor semna, saptamana viitoare, la Sibiu, o Declaratie comuna pentru construirea unei linii de cale ferata, de mare viteza, pe ruta Budapesta-Bucuresti-Constanta si un acord de extindere a domeniilor in care romanii pot fi angajati in Ungaria fara un permis de munca....   (1587 afisari)      7 comentarii
Un copil roman la TheOneMinutes Awards Festival
Printre cele mai bune filme video de un minut realizate anul acesta de tineri din Europa si Asia Centrala se afla si creatia unui copil din Romania, nominalizata pe lista celor 18 participante la TheOneMinutes Awards Festival 2007, din 9-11 noiembrie. Filmul "In intersectie" a fost realizat de Cristian...   (361 afisari)
Stiri pe scurt
Impozite si taxe online
Firmele vor putea sa plateasca online, incepand de anul viitor, unele taxe si impozite, masura urmand sa fie introdusa de Agentia Nationala de Administrare Fiscala pana la 30 iunie 2008, a declarat, ieri, presedintele institutiei, Daniel Chitoiu. Totodata, ANAF va exinde la nivel national, in primul trimestru al anului viitor, proiectul de depunere online a declaratiilor fiscale, a mai afirmat Chitoiu. ANAF intentioneaza sa introduca posibilitatea depunerii...   (154 afisari)
  2007-11-09 15:16 
De anul viitor, romanii vor cumpara bilete de tren on-line
In curand, romanii vor scapa de cozile de la ghiseele statiilor CFR si isi vor putea rezerva, de acasa, biletele de tren. CFR Calatori a anuntat ca, pana la sfarsitul anului viitor, va trece la sistemul de rezervare on-line. ''Acest sistem va fi implementat in totalitate la sfarsitul anului viitor. Pasagerii vor putea face rezervare de acasa, iar cu aceasta vor primi biletul la casele de bilete de la gara'', a explicat Adrian Vlaicu, directorul...   (307 afisari)
''Moartea pe roti'' - servicii complete pentru sinucigasi
  2007-11-09 16:36 
Eutanasie la domiciliul clientului
Controversatul grup elvetian "Dignitas", care isi asista clientii decisi sa se sinucida, a lansat un nou servicu, denumit sugestiv ''moartea pe roti''. Organizatia a creat echipe mobile care se intalnesc cu viitorii sinucigasi in locul in care acestia doresc sa moara, relateaza Antena3. La locul faptei, o asistenta medicala si un reprezentant ii inmaneaza sinucigasului o doza letala de substante...   (169 afisari)
  2007-11-09 17:50 
Medicament impotriva rahitismului, retras de pe piata
Dupa distonocalm si Viracept, contra HIV, a venit randul unui alt medicament sa fie retras de pe piata. Producatorul de medicamente Merck a retras toate loturile de vitamina D3 pentru copii ''Fluor Vigantoletten'' si ''Vigantoletten'', care au fost distribuite in Germania, Romania, Polonia si Luxemburg, relateaza RealitateaTV. Medicamentele se administreaza bebelusilor pentru a preveni rahitismul. Desi riscul este considerat minim, producatorul...   (126 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 A ucis Mailat? (5641 afisari)
 Mana KGB (4498 afisari)
 Sinistra stanga (3860 afisari)
 "A sosit clipa!" (2786 afisari)
 Decalogul Mafiei (2111 afisari)
 Protest al Noii Drepte in fata Ambasadei Italiei la Bucuresti (1167 afisari)
 Rusia pregateste "actiuni de riposta" (457 afisari)
 Teheranul asigura Romania ca nu reprezinta o amenintare (359 afisari)
 BERD: Romania, tara est-europeana cu cel mai rapid ritm de crestere a pretului locuintelor (330 afisari)
 Mailat cere sa-si execute pedeapsa in Romania (329 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01187 sec.