Ziua Logo
  Nr. 4065 de sambata, 20 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
Problema tiganilor si romanilor din Italia, dezbatuta la Bucuresti
-- Viceministrul italian al Afacerilor Externe, Secretar de Stat Famiano Crucianelli (foto), va efectua, saptamana viitoare, intre 22 si 23 octombrie, o vizita la Bucuresti, informeaza Ambasada Italiei la Bucuresti. Oficialul italian are programate o serie de discutii cu autoritatile de la Bucuresti pe tema comunitatii romane si rome din Italia.
In timpul vizitei, Crucianelli va avea o serie de intalniri cu ministrul de Interne roman, Cristian David, cu Secretarul de Stat la Ministerul Afacerilor Externe, Adrian Vierita, precum si cu consilierul...   (1069 afisari)      6 comentarii
Stiri pe scurt
Tariceanu invoca asumarea raspunderii
Premierul Tariceanu a declarat ieri ca va urmari saptamana viitoare evolutia din Parlament a dezbaterilor la legea votului uninominal si daca acestea vor fi lente, atunci isi rezerva posibilitatea, cat mai repede, a asumarii raspunderii Guvernului. "Daca saptamana viitoare vad ca se va merge foarte lent in Parlament, atunci va spun foarte clar ca imi rezerv posibilitatea asumarii raspunderii pe votul uninominal", a declarat la Calarasi Tariceanu,...   (216 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Amantul Licai Gheorghiu, exterminat in inchisorile comuniste (5612 afisari)
 Sfarsitul suprematiei americane (3104 afisari)
 Un dezastru al diplomatiei romanesti (3042 afisari)
 FBI i-a stricat magia lui Copperfield (2348 afisari)
 Dumitru Staniloae cu cartile pe masa (2126 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00872 sec.