Ziua Logo
  Nr. 4065 de sambata, 20 octombrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
UE presata sa accelereze pentru Ford
-- Comisarul Orban si premierul Taricenu cer grabirea investigatiei privind privatizarea Automobile Craiova
Comisarul european pentru multilingvism, Leonard Orban (foto), a cerut Comisiei Europene (CE) sa aplice cu rapiditate procedurile privind investigatia initiata in legatura cu posibilele ajutoare de stat...   (377 afisari)
Stiri pe scurt
OTE nu vrea Romtelecom pe Bursa
Compania elena de telecomunicatii OTE, actionarul majoritar al Romtelecom, a cerut Guvernului roman sa amane listarea operatorului telefonie fixa la bursele din Bucuresti si Londra, informeaza Mediafax. Conducerea OTE, companie care detine 54% din actiunile Romtelecom,...   (241 afisari)
Captivii lui Bechtel
-- Senatorul Radu Berceanu (PD), fost ministru al Transporturilor, s-a pronuntat impotriva rezilierii contractului dintre statul roman si compania Bechtel, in pofida cresterii alarmante a costurilor constructiei autostrazii Brasov-Bors.
Invitat sa comenteze posibila reziliere ce ar fi fost propusa de Ludovic Orban, pedistul a declarat ca prevederile contractuale privind rezilierea constructiei a sase tronsoane din cele opt pot duce la...   (696 afisari)      1 comentariu
Amanare pentru romani
-- Sapte familii de romani care locuiesc intr-un cartier de la periferia Madridului populat de imigranti romani, marocani si romi au obtinut ieri o suspendare judiciara a demolarii locuintelor, in urma confruntarilor de joi cu politia.
Douazeci de persoane au fost ranite joi in confruntarile dintre fortele de ordine si imigrantii de la periferia Madridului. Politia venise sa supravegheze demolarea casei unei familii de marocani, construita ilegal pe domeniul public. Un tribunal...   (103 afisari)
Nivel record pentru euro in fata monedei americane
  2007-10-19 17:01 
Premiera istorica: Barilul de petrol a trecut pragul de 90 de dolari
Pretul barilului de petrol a trecut pentru prima data in istorie de pragul de 90 de dolari, pe fondul deprecierii dolarului american si a tensiunilor dintre Turcia si rebelii kurzi din nordul Irakului. Criza petrolului ar putea lovi si Romania, economistii preconizand o scumpire a combustibililor. Potrivit analistilor, investitorii cumpara mai mult petrol pentru a se proteja...   (124 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Amantul Licai Gheorghiu, exterminat in inchisorile comuniste (5612 afisari)
 Sfarsitul suprematiei americane (3104 afisari)
 Un dezastru al diplomatiei romanesti (3042 afisari)
 FBI i-a stricat magia lui Copperfield (2348 afisari)
 Dumitru Staniloae cu cartile pe masa (2126 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01109 sec.