Ziua Logo
  Nr. 4047 de sambata, 29 septembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Contopist, bratara de aur
-- Salariile din administratie au fost anul trecut duble fata de media nationala * Au fost depasite doar de sectorul financiar
Numarul de salariati din administratia publica a continuat sa creasca in 2006, iar castigul mediu incasat de acestia a ocupat locul doi in topul national, dupa angajatii din sectorul financiar, se arata...   (600 afisari)
Delta, in coada de peste
-- Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD) a solicitat institutelor de cercetare din Tulcea si Galati efectuarea unor studii in vederea evaluarii necesitatii sistarii pescuitului comercial in Delta Dunarii, informeaza Mediafax.
"Am cerut o analiza astfel incat sa putem vedea daca interzicem sau nu pescuitul comercial in Delta. Doar pe baza acestor fundamentari se va lua decizia finala", a declarat, la Tulcea, secretarul de stat...   (280 afisari)
Stiri pe scurt
Luni, ultimul impozit
Contribuabilii mai au la dispozitie ziua de luni pentru plata fara penalizari a impozitului pentru case, terenuri si mijloace de transport, datorate bugetelor locale pentru acest an, conform Codului Fiscal. Dupa aceasta data, statul percepe o penalizare de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere. Incepand din acest an, impozitul pe cladiri se plateste anual, in doua rate egale, pana la 31 martie, respectiv 30 septembrie inclusiv, fata de patru rate, cum a fost...   (211 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Animalul politic Traian Basescu a mirosit pericolul (4607 afisari)
 Isteric show (3672 afisari)
 Faptele penale ale "eliberatorilor" sovietici (3221 afisari)
 Bucurestiul Zarazei (2795 afisari)
 Comitetul Democratic Evreiesc - o facatura comunista (2438 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01022 sec.