Ziua Logo
  Nr. 4015 de joi, 23 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Bucurestiul, mai ieftin cu 15%
-- Cartile despre Capitala din vremurile cand i se spunea Micul Paris sunt la promotie
Exista un anumit tip de carte care, odata cu trecerea vremii, devine document. Mai ales atunci cand autoritatile "ajuta", cu voie sau fara voie, la transformarea unui patrimoniu de a carui valoare devenim...   (458 afisari)
O "reduta" cat o Cetate muzicala
-- Se pare ca muzica buna castiga tot mai multi adepti, astfel incat manifestarilor estivale traditionale li se adauga mereu altele noi care, de asemenea, se bucura de sali arhipline, ceea ce... e semn de normalitate
Nici nu s-a stins bine "muzica academica" de la Sighisoara si a debutat cea de a V-a editie a Festivalului "Cetatea muzicala a Brasovului", initiat de violonistul Sherban Lupu care, in dubla ipostaza de...   (119 afisari)
MEDIA CULPA
Ecranul, ca si hartia, suporta orice
Inflatia de talk-showuri de pe televiziunile romanesti sugereaza ca romanul s-a nascut nu doar poet, ci si realizator de talk-show. In abundenta genului, teoreticienii Charaudeau si Ghiglione desluseau esecul democratiei reprezentative europene, fiindca cetateanul este tinut la distanta de locurile deciziei...   (289 afisari)      3 comentarii
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
Bataie intre doi avocati
In numarul de Vineri al ziarului nostru am publicat o informatie privitoare la un incident neplacut care ar fi avut loc la Palatul de justitie (imbranceli, injurii) intre d-nii avocati Romulus Georoceanu si Lica Zamfirescu, ultimul amenintandu-l cu moartea pe d-l avocat Georoceanu.
Revenim cu amanunte picante cu privire la acest incident. Domnul avocat Georoceanu avea de multa vreme un diferend cu d-l avocat Zamfirescu. Sursele noastre...   (90 afisari)
Stiri pe scurt
Carmen a lui Caramitru, la "Enescu"
Spectacolul "Tragedia lui Carmen", in regia lui Ion Caramitru, care a avut premiera la Sibiu in luna iulie, va fi prezentat si la Teatrul National din Bucuresti (TNB), pe 3 septembrie, in cadrul Festivalului "George Enescu", informeaza teatrul. La Sala Mare a Nationalului bucurestean, publicul ii va putea vedea pe Oana Andra, Iordache Basalic, Vlad Mirita, Mihaela Stanciu, Silviu Biris, Eugen Cristea si Vasile Calofir. Tiberiu Soare dirijeaza...   (83 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Inseloteria nationala (3314 afisari)
 Misterul mastii mortuare a lui Napoleon (3082 afisari)
 Razboiul care tot bate la usa (II) (2597 afisari)
 Grigore Cartianu fata cu reactiunea (2334 afisari)
 Gigi Becali: "Eu comand la Steaua!" (2210 afisari)
 "Paris Match" i-a facut liposuctie virtuala lui Sarkozy (439 afisari)
 Filmul lui Cristian Mungiu merge la Oscar (255 afisari)
 Nadia Comaneci catre Gheorghe Hagi: "Sa puna piciorul in prag" (238 afisari)
 Iranul a pregatit americanilor ''bomba inteligenta'' (195 afisari)
 ''Moartea alba'' vine cu submarinul (177 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01127 sec.