Ziua Logo
  Nr. 4014 de miercuri, 22 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
»  
PIN acuza boicotul Guvernului
-- PIN a acuzat ieri Guvernul ca incalca legea privind organizarea si desfasurarea alegerilor europarlamentare, aratand ca procesul electoral poate fi atacat in justitie, iar Executivul risca o sanctiune din partea UE.
Vicepresedintele formatiunii, Lavinia Sandru, a sustinut ca, prin demersuri ilegale, Guvernul incearca blocarea intrarii in cursa electorala a PIN, formatiune care depaseste pragul electoral de 5%, potrivit...   (464 afisari)      1 comentariu
Tensiuni PD-PNL in CNI
-- Marian Zlotea, reprezentantul PD in Consiliul National de Integritate a solicitat demisia lui Nicu Marcu, presedintele acestui for. Pedistul sustine ca tematica si bibliografia concursului pentru ocuparea postului de presedinte al ANI au fost aprobate ilegal.
La sedinta in care a fost aprobata tematica au participat doar opt membri plini ai CNI si un supleant. Zlotea considera ca supleantul a votat in mod ilegal deoarece legea nu permite acest lucru. "Am solicitat...   (308 afisari)
Geoana spera in ajutorul lui Basescu
-- Presedintele PSD Mircea Geoana i-a solicitat sprijinul presedintelui Traian Basescu pentru a creea conditiile instalarii unui nou Guvern, soliditatea si competenta viitorului Executiv depinzand de seful statului si partidele parlamentare.
"Cat de solid si cat de competent va fi viitorul Guvern e responsabilitatea presedintelui si a partidelor parlamentare", a spus Geoana, care a constatat ca "se incearca o transferare a responsabilitatii...   (415 afisari)      5 comentarii
Planuri anti-frauda
Reprezentantii partidelor si cei ai Guvernului au analizat ieri mai multe propuneri de imbunatatire a legislatiei privind euroalegerile, in scopul evitarii fraudei la urne. Astfel, votul pe liste suplimentare, in alte localitati decat cele de domiciliu, va fi exercitat la euroalegeri numai pe baza unei...   (165 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bancpost pe Loterie (4446 afisari)
 Razboiul care tot bate la usa (3598 afisari)
 Palatul Cotroceni, bulversat de un vacar (2309 afisari)
 Disputa canadiano-americana pentru Polul Nord (2233 afisari)
 Legea pensiilor, motivul motiunii de cenzura (2047 afisari)
 "Daca formarea unui nou Guvern e de ras, avem cu totii motive sa plangem" (584 afisari)
 Becali: Omoram ceva din Hagi, luam prima de calificare si dupa aia mai vorbim (364 afisari)
 Iaurturi Danone ce contin o substanta toxica au fost retrase din magazine (264 afisari)
 Basescu: Romania va raspunde "extrem de dur" la acuzele Chisinaului (180 afisari)
 Incurcate sunt caile Loteriei (123 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.03774 sec.