Ziua Logo
  Nr. 4004 de vineri, 10 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
Secretul lui Puccini
-- O serie de scrisori descoperite recent arata ca Giacomo Puccini avea un secret foarte bine pastrat: se pare ca acesta avea un copil din flori, care se nascuse chiar in anul premergator mortii sale. Teoria este sustinuta de catre un realizator de filme documentare, cel care a si facut descoperirea.
Paolo Benvenuti a declarat ca Puccini avea o relatie secreta cu menajera familiei, Doria Manfredi. Pana acum, se credea ca aventura compozitorului nu era altceva decat o plasmuire a imaginatiei sotiei...   (1193 afisari)      1 comentariu
Agentul 007 s-a pensionat
-- Directorul pentru operatiunile secrete ale CIA, Jose Rodriguez, iese la pensie, dupa peste trei decenii petrecute in cadrul agentiei, a anuntat ieri Mark Mansfield, purtator de cuvant al CIA. Jose Rodriguez (foto), care conduce operatiunile secrete ale agentiei din noiembrie 2004, este cel mai important personaj din spionajul american al carui nume complet nu a fost niciodata rostit in public: pana acum, i se spunea simplu "Jose".
Spre deosebire de predecesorii sai recenti, Rodriguez a preferat sa ramana in "umbra", ca artizan al unora din cele mai sensibile operatiuni ale CIA. Se pare totusi ca identitatea lui Rodriguez nu a fost...   (1078 afisari)
METEO
Cer incarcat
Bucuresti
Cerul va fi temporar noros si in cursul zilei vor fi conditii reduse sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 31-32 de grade, iar cea minima va fi de 17-18 grade.
In tara
Vremea va deveni in general instabila. Cerul va prezenta innorari in majoritatea regiunilor. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii extinse in Oltenia si cea mai mare parte a Transilvaniei, indeosebi dupa-amiaza...   (78 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Al IV - lea razboi (6263 afisari)
 Coada Dragonului Rosu (2591 afisari)
 "E absolut esential ca Patriarhul sa nu fie obiect de santaj" (2092 afisari)
 Prea Fericitul Patriarh Teoctist, splendoarea ortodoxiei si rolul Romaniei (1810 afisari)
 Iliescu revoltat (1710 afisari)
 Pentru Olteanu, Basescu e ca Ceausescu (311 afisari)
 Romania nu vrea sa fie "second hand" pentru americani (217 afisari)
 Serbia, dispusa sa renunte la UE in cazul recunoasterii independentei Kosovo (213 afisari)
 Bursele internationale in cadere libera in urma crizei ipotecare din SUA (202 afisari)
 Patriahia il paraste pe Dinescu la CNSAS (190 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00947 sec.