Ziua Logo
  Nr. 3987 de sambata, 21 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Seceta scumpeste mancarea cu 35%
-- Sindicalistii din industria alimentara avertizeaza ca preturile tuturor produselor alimentare autohtone vor creste, in aceasta toamna, cu aproximativ 35%, iar cel al painii se va majora cu 40 de procente, din cauza secetei.
Presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industria Alimentara, Dragos Frumosu, a declarat, ieri, ca seceta din ultimele luni a dus la micsorarea productiei romanesti, astfel ca s-a ajuns la...   (275 afisari)      3 comentarii
Domo, preluat de un fond de investitii britanic
-- Equest Investments Balkans (EIB) a incheiat un acord pentru achizitia unei participatii de 75% la retailerul de electronice si electrocasnice Domo, prin intermediul subsidiarei Lynx Property, transmite Mediafax.
Lynx, controlat in proportie de 75% de EIB, va finanta tranzactia, probabil, prin contractarea de credite si prin vanzarea de titluri. Aceasta va incheia un acord cu actionarii fondatori ai Domo, care...   (256 afisari)
Stiri pe scurt
Proiecte Siemens la Constanta
Siemens Industrial Solutions and Services Group (I&S) a construit doua statii de tratare a apei in portul maritim Constanta, valoarea totala a proiectului ridicandu-se la aproximativ sapte milioane de euro. Pentru o statie de tratare a deversarilor de levigat si o statie de tratare ape menajere, Siemens a furnizat si a instalat toate sistemele, utilajele si echipamentele electrice si a fost de asemenea responsabila de lucrarile de constructie. Statiile...   (148 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Securitatea si romanii din "exil, emigratie si diaspora" (3219 afisari)
 Bombardierele rusesti fac manevre langa Scotia (3043 afisari)
 Basescu s-a tradat? (3038 afisari)
 Americani, vi se pregateste ceva! (2654 afisari)
 Efectul Coldea (2362 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01057 sec.