Ziua Logo
  Nr. 3982 de luni, 16 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
Cateva ore pana la Rolling Stones
-- The Rolling Stones canta maine pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti, la trei zile dupa un concert la Belgrad si cu trei zile inainte de un alt show, la Budapesta. Cu o "distributie" de zile mari - Iris, The Charlatans si Rolling Stones (in ordinea intrarii pe scena) - concertul de pe 17 iulie este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Romania ultimilor ani.
Turneul de promovare al noului album, "A Bigger Bang Tour", care include si Bucurestiul, le-a adus celor de la Rolling Stones cele mai mari incasari din istoria unei formatii - peste 400 de milioane de...   (496 afisari)
Laurence Olivier a fost agent secret
Actorul Laurence Olivier a fost agent al serviciilor secrete din Marea Britanie, fiind recrutat la cererea fostului ministru Winston Churchill, potrivit unei noi carti care va fi lansata de un reputat biograf, Michael Munn. Celebrul actor britanic, acuzat pe nedrept de unii dintre contemporanii sai de...   (707 afisari)      1 comentariu
Redactia ZIUA este alaturi de colegul nostru, Dan Ciachir
Redactia ZIUA este alaturi de colegul nostru, Dan Ciachir, in greaua incercare cauzata de decesul tatalui sau, eminentul profesor Nicolae Ciachir. Istoric, specialist in istoria tarilor balcanice (cu o activitate de predare indelungata la Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti), autor a peste...   (499 afisari)      2 comentarii
meteo
Calduros
Bucuresti
Vremea va fi calduroasa, iar cerul mai mult senin. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima de 18-20 de grade.
In tara
Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla moderat pe Litoral si in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor avea valori de la 27-28 de grade pe Litoral si in depresiuni pana in jur de 35 de grade in sudul...   (50 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Hahalera de la Cotroceni si frica de lustratie (3948 afisari)
 Combinatorul Stolojan (3798 afisari)
 Periculosul Passaris ar putea evada (3283 afisari)
 Cneji si voievozi romani innobilati ungureste! (2934 afisari)
 La Sighet, Pintilie si-a descris "colaborarea" cu Securitatea (2372 afisari)
 Tonomat pentru inchiriat DVD-uri (104 afisari)
 Romania, fara marca inregistrata Dracula (95 afisari)
 Blocaj la Primaria Capitalei (87 afisari)
 Ping pong politic pe uninominal si somatii (63 afisari)
 Problema euro - transata azi la Toulouse (58 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01043 sec.