Ziua Logo
  Nr. 3982 de luni, 16 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Gigantul american a depus o oferta tehnica chiar mai "generoasa" decat spera statul roman
Ford chitit pe Craiova
-- Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Alba Iulia, ca Ford Europa a facut o oferta tehnica pentru societatea Automobile Craiova, mai "generoasa" decat criteriile impuse in caietul de sarcini de catre statul roman.
"Aceasta ne duce la premisele nu numai ale unei privatizari de succes, ci si ale unei constructii industriale de mare anvergura la Craiova si crearea celui de-al doilea mare producator de autoturisme din...   (1016 afisari)      3 comentarii
Pretul gazelor nu se modifica
Pretul gazelor pentru populatie nu va fi modificat in urma separarii activitatilor de furnizare si distributie la Distrigaz Sud si E.ON Gaz Romania, principalele companii care asigura alimentarea cu gaze in Romania, a decis Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE). Reamintim,...   (147 afisari)      1 comentariu
Crestere pentru Mondial SA
Producatorul de obiecte sanitare Mondial SA, parte a grupului german Villeroy& Boch, a realizat in primele sase luni ale acestui an vanzari de 17,2 milioane de euro, in crestere cu 6,5% fata de perioada similara a anului trecut, a anuntat compania. "Cresterea se datoreaza dezvoltarii segmentului de wellness...   (137 afisari)
Stiri pe scurt
Energie in asociere
Termoelectrica va discuta cu producatorul de gaze naturale Romgaz Medias posibilitatea unei colaborari in vederea producerii de energie, a declarat directorul general al producatorului de electricitate. Potrivit reprezentantilor Romgaz, Termoelectrica are datorii de 150 milioane de lei catre producatorul de gaze, care intentioneaza sa recupereze aceste sume, desi nu a stabilit inca o strategie in acest sens. Marian a precizat ca Termoelectrica nu va ceda o unitate...   (176 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Hahalera de la Cotroceni si frica de lustratie (3948 afisari)
 Combinatorul Stolojan (3798 afisari)
 Periculosul Passaris ar putea evada (3283 afisari)
 Cneji si voievozi romani innobilati ungureste! (2934 afisari)
 La Sighet, Pintilie si-a descris "colaborarea" cu Securitatea (2372 afisari)
 Tonomat pentru inchiriat DVD-uri (104 afisari)
 Romania, fara marca inregistrata Dracula (95 afisari)
 Blocaj la Primaria Capitalei (87 afisari)
 Ping pong politic pe uninominal si somatii (63 afisari)
 Problema euro - transata azi la Toulouse (58 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01083 sec.