Ziua Logo
  Nr. 3969 de sambata, 30 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Raportul CE, in catarea presei
-- Raportul Comisiei Europene pe marginea progreselor inregistrate de tandemul romano-bulgar in cele sase luni de la aderarea la spatiul comunitar continua sa produca ecouri critice in presa internationala.
"Este dificil ca UE sa poata face ceva in privinta esecului inregistrat de Romania si Bulgaria in implementarea reformelor anti-coruptie promise inaintea aderarii. Insa aceasta nu trebuie sa reprezinte...   (195 afisari)      1 comentariu
Scutul american incinge spiritele in Parlamentul European
-- In vreme ce amplasarea scutului american antiracheta continua sa provoace polemici aprinse, responsabilii militari avertizeaza asupra pericolului reprezentat de rachetele iraniene, care pot lovi tinte din Turcia, Grecia, Bulgaria si Romania.
"Suntem preocupati in mod serios de hotararea Iranului de a obtine rachete cu raza de actiune tot mai lunga. Ultimele teste despre care am aflat demonstreaza ca rachetele iraniene ar putea lovi deja state...   (657 afisari)      6 comentarii
Stiri pe scurt
Katsav a demisionat oficial
Presedintele autosuspendat al Israelului, Moshe Katsav, a demisionat oficial ieri, dupa ce a ajuns la un compromis cu Justitia, care i-a permis sa scape de pedeapsa cu inchisoarea, in urma acuzatiilor de viol ce i-au fost aduse. Suspendat din functie in ianuarie, la cererea sa, Katsav si-a prezentat demisia presedintelui Parlamentului, Dalia Yitik. Mandatul lui Katsav, aflat in functie din 2000, urma sa se incheie la 13 iulie. Shimon Peres, in varsta...   (167 afisari)
     2 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Tribunalul Poporului" si Procesul ziaristilor "nationalisti" (2150 afisari)
 Batalia pentru Marea Neagra (2121 afisari)
 Rusia vrea sa puna mana pe Polul Nord (2040 afisari)
 Japca "Sapca" (1684 afisari)
 Cod Rutier indulcit (1588 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01510 sec.