Ziua Logo
  Nr. 3925 de joi, 10 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
Ivantoc si Petrov-Popa raman in inchisoare
-- Ultimii detinuti politici de la Tiraspol vor fi eliberati la sfarsitul lunii in ciuda zvonurilor care dadeau eliberarea lor ca iminenta
Ultimii doi detinuti politici ai Grupului Ilascu - Andrei Ivantoc si Tudor Petrov-Popa, care zac de 15 ani in inchisorile regimului separatist transnistrean, nu vor fi eliberati inainte de inceputul lunii...   (460 afisari)
Putin ataca Estonia
-- Rusia nu renunta la disputa cu Estonia, presedintele rus, Vladimir Putin, acuzand, ieri, micul stat baltic ca "seamana discordie si lipsa de incredere".
Defilarea traditionala dedicata aniversarii Zilei Victoriei asupra nazismului s-a dovedit a fi ocazia perfecta pentru readucerea in prim-plan a confluctului ruso-eston, declansat de mutarea recenta, din...   (659 afisari)      3 comentarii
Bush, amenintat cu instanta
Camera Reprezentantilor americani urmeaza sa voteze, azi, asupra unui proiect de lege de deblocare partiala din fondurile cerute de Pentagon pentru Irak si Afganistan, intrucat statul-major democrat prevede, in acest sens, o a doua transa de finantare in luna iulie, noteaza Rompres.
Liderul Camerei...   (486 afisari)
     2 comentarii
In pragul unui nou razboi israeliano-palestinian
-- Tancuri israeliene manevreaza de ieri la granita cu Gaza, in dreptul localitatii Beit Lahiya, fara ca autoritatile statului evreu sa confirme pe cale oficiala aceasta.
Tot mai multi analisti politici si militari apreciaza ca aceste manevre semnifica iminentul atac israelian asupra Gazei. In tot cursul ultimelor zile locuitorii din sudul Israelului nu au avut parte de...   (938 afisari)      1 comentariu
Stiri pe scurt
Anti-Sarkozy - a treia noapte
Noi manifestatii de ostilitate impotriva presedintelui ales al Frantiei, Nicolas Sarkozy, insotite de ciocniri cu fortele de ordine si arestari, au avut loc, marti seara, in mai multe orase franceze, in special la Paris si Lyon. Conform ministrului de Interne, Francois Baroin, in intreaga tara, aproximativ 200 de vehicule au fost incendiate si peste 80 de persoane au fost arestate. Protestatarii au scandat sloganuri de genul: "Sarko fascistule, poporul...   (359 afisari)
     3 comentarii
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Declaratii otravite (5710 afisari)
 Regele adancurilor (4258 afisari)
 Oligarhii buni (3042 afisari)
 Basescu si balaurul de la Rasarit (2434 afisari)
 Bruxellesul il contrazice pe ministrul Justitiei (2040 afisari)
 10 mai - o zi pe care comunistii au vrut sa ne-o stearga din memorie (465 afisari)
 Morar prins cu minciuna (177 afisari)
 Suporterii stelisti furiosi pe Gigi Becali (174 afisari)
 Iluzionistul (The illusionist) (164 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01477 sec.