Ziua Logo
  Nr. 3925 de joi, 10 mai 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Eurocopter reia "atacul" IAR Ghimbav
-- Compania franceza reintra in cursa pentru privatizarea societatii brasovene dupa ce AVAS i-a admis contestatia impotriva deciziei de respingere a ofertei
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va incepe negocierile pentru privatizarea IAR Ghimbav cu Eurocopter, dupa ce a admis contestatia depusa de firma franceza, singurul ofertant pentru...   (451 afisari)
Bugetul incaseaza mai putin din TVA si taxe vamale
Veniturile din TVA au scazut, in primele patru luni, cu 9% fata de perioada similara de anul trecut, iar incasarile din taxe vamale au fost mai mici cu 60%, dar pe totalul veniturilor la bugetul consolidat s-a consemnat o crestere de 16,7%, a anuntat, ieri, Ministerul Economiei si Finantelor.Veniturile...   (309 afisari)
Petrom devine lider pe piata de GPL
Petrom a decis sa-si exercite dreptul de preemtiune la achizitia pachetului majoritar de actiuni la firmele Shell Gas Romania si Trans Gas Services SRL, de la grupul Shell, operatiune in urma careia va deveni cel mai mare operator de pe piata locala de GPL.
"Achizitia ne va permite sa ne consolidam...   (237 afisari)
Aviva pregatita pentru pensiile private
In maximum doua saptamani, Aviva Asigurari de Viata va incepe activitatea de gestionare de pensii facultative (pilonul III), dupa ce va primi autorizatia finala pentru fondul de pensii din partea Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.
"Asteptam sa incepem activitatea pentru pilonul...   (161 afisari)
     1 comentariu
Lichidarea Rulmentul suspendata
Curtea de Apel Brasov a decis, ieri, ca procedurile de lichidare voluntara decise de AVAS la uzina Rulmentul Brasov sa fie suspendate pana la judecarea pe fond a legalitatii hotararii de lichidare luate in sedinta AGA din 6 martie.
Potrivit unor surse judiciare, Curtea de Apel Brasov s-a pronuntat...   (172 afisari)
     1 comentariu
Stiri pe scurt
Leul la putere
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat ieri un curs oficial de 3,2974 lei/euro, un minim record al monedei nationale fata de euro incepand cu octombrie 2002. Fata de ziua precedenta, leul s-a apreciat cu 0,86 bani. Ultima data cand moneda europeana a fost cotata atat de jos a fost in 30 octombrie 2002, cand referinta BNR s-a situat la 3,2909 lei/euro. Aprecierea leului a inceput inca de la deschiderea sedintei valutare interbancare, cand vanzarile de valuta, atat...   (270 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Declaratii otravite (5710 afisari)
 Regele adancurilor (4258 afisari)
 Oligarhii buni (3042 afisari)
 Basescu si balaurul de la Rasarit (2434 afisari)
 Bruxellesul il contrazice pe ministrul Justitiei (2040 afisari)
 10 mai - o zi pe care comunistii au vrut sa ne-o stearga din memorie (465 afisari)
 Morar prins cu minciuna (177 afisari)
 Suporterii stelisti furiosi pe Gigi Becali (174 afisari)
 Iluzionistul (The illusionist) (164 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01440 sec.