Ziua Logo
  Nr. 3891 de miercuri, 28 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
»  
Inflatia 2007 se invarte in jurul "tintei"
-- Viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, nu exclude insa un "avans usor" al ratei inflatiei spre sfarsitul anului
Rata inflatiei se va mentine in acest an aproape de obiectivul vizat de Banca Nationala a Romaniei (BNR), respectiv intervalul 3-5%, a declarat ieri viceguvernatorul bancii centrale, Cristian Popa, citat...   (796 afisari)
"Top 100 femei de succes" dominat de manageri
-- Gimnasta Nadia Comaneci si avocata Ana Diculescu-Sova, senior partner al casei de avocatura NNDKP, impart prima pozitie in "Top 100 femei de succes" realizat de revista "Capital" si prezentat ieri intr-o conferinta de presa. Femeile manager domina topul.
Cele doua romance care impart "aurul" succesului au obtinut fiecare cate 48 de puncte in clasamentul "Capital". Criteriile care au stat la baza realizarii topului sunt "reusita din 2006", cu o pondere...   (809 afisari)
Despagubiri cu actiuni Transelectrica
-- Fostii proprietari de case nationalizate care au solicitat despagubiri sub forma de actiuni Transelectrica vor primi circa 2-3% din capitalul companiei in luna mai, dupa ce dosarele vor fi reanalizate, a declarat ieri ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian.
"Am decis infiintarea unei comisii care sa analizeze toate dosarele. Este vorba de aproape 1.000 de persoane care au avut curajul de a opta pentru aceste actiuni", a afirmat Vosganian, intr-o conferinta...   (203 afisari)
Stiri pe scurt
Vladescu urecheat la Bruxelles
Autoritatile romane trebuie sa adopte o politica fiscala mai stricta, pentru a evita supraincalzirea economica, a declarat ieri comisarul european pentru Afaceri Monetare, Joaquin Almunia, citat de Reuters. "In cazul Romaniei, am transmis un mesaj autoritatilor potivit caruia supraincalzirea economiei necesita politici fiscale mai stricte. Nu au fost rigurosi in corectarea dezechilibrelor bugetare si nu au contribuit, printr-o astfel de corectie, la...   (235 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 DEMERSUL PACEPA (9478 afisari)
 Comisia Europeana face praf taxa de prima inmatriculare (4443 afisari)
 Viitorul Partid Democrat (4367 afisari)
 Noul Guvern (4212 afisari)
 Amor ghebos (1837 afisari)
 Alianta DA mai supravietuieste o zi (235 afisari)
 Penalizare din salariu pentru fuga lui Hayssam (151 afisari)
 CSAT cu scantei (113 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01126 sec.