Ziua Logo
  Nr. 3888 de sambata, 24 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Romania - focar TBC
-- Cele doua focare active de tuberculoza, care se inregistreaza la aceasta ora in Romania - la Ineu, in judetul Arad si la Falticeni, in judetul Suceava nu ar trebui sa ne sperie mai mult decat faptul ca "toata Romania este un focar TBC", a apreciat ieri prof. dr. Paul Ioan Stoicescu de la Institutul de Pneumologie "Marius Nasta" din Capitala.
Aprecierea a fost facuta in contextul in care, desi se fac eforturi uriase pentru depistarea si vindecarea bolnavilor de tuberculoza, Romania detine in continuare locul 41 in lume si printre primele locuri...   (281 afisari)
Chiriasi pe viata
-- Evacuatii din casele nationalizate pot primi o locuinta cu chirie, daca indeplinesc o serie de conditii.
Pentru aplicarea unitara a prevederilor OUG 68/2006 privind masuri pentru dezvoltarea activitatii in domeniul constructiilor de locuinte, potrivit careia fondul de locuinte destinate inchirierii persoanelor...   (498 afisari)      3 comentarii
Intersectii monitorizate video
-- Primarul Liviu Negoita a lansat, ieri, impreuna cu seful Politiei Capitalei, Marian Tutilescu, sistemul de monitorizare video a principalelor intersectii si bulevarde din Sectorul 3.
"Am instalat 16 camere de luat vederi si vom extinde proiectul cu inca 14. Sistemul a costat 5 miliarde de lei vechi, si nu cred ca este o suma mare, daca ne referim la scopul propus. Trebuie sa ne dobandim...   (408 afisari)
Stiri pe scurt
Servicii pentru "capsunici"
Ministerul Muncii (MMSSF) va desfasura, prin intermediul Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC), un program in valoare de peste 1,2 milioane de lei pentru combaterea neglijentei copiilor ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate, a anuntat ministrul Gheorghe Barbu. Programul prevede infiintarea a cel putin 10 servicii specializate, centre de informare pentru prevenirea si combaterea neglijarii copiilor ai caror...   (160 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marea realiniere globala a secolului al XXI-lea (3790 afisari)
 Pe mana serviciilor (3418 afisari)
 Minunile Greciei Antice (3064 afisari)
 Nici demisie, nici anticipate (2714 afisari)
 De ce au nevoie basarabenii de cetatenie romana (2558 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01253 sec.