Ziua Logo
  Nr. 3888 de sambata, 24 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
»  
Personalitatile si sexul
-- Dragostea si sexul au constituit intotdeauna o bogata sursa de inspiratie pentru artisti, scriitori, etc. Ziarista Liz Rowlinson de la un prestigios ziar britanic a realizat o selectie a unora dintre cele mai de interesante afirmatii pe aceasta tema.
Pentru Jackie Kennedy Onassis (foto jos), fosta prima doamna a Statelor Unite, "sexul este un lucru urat pentru ca boteste hainele".
"Dragostea este raspunsul, dar in timp ce astepti acest raspuns, sexul...   (2073 afisari)
     4 comentarii
Un document cumplit al noii Intifada
O adresa web (http://www.pmw .org.il/asx/PMW_mamareem2007.asx?tray&auida2485427) gazduieste unul dintre cele mai cumplite documente ale noii Intifade, cea in care nu numai adolescentii sunt chemati sa joace un rol de prim-plan, ci si copiii. Hamas TV a transmis, ieri, un program in care o fetita de patru...   (1391 afisari)      4 comentarii
Ortodocsii praznuiesc Buna Vestire
Atat ortodocsii cat si catolicii praznuiesc in fiecare an, la data de 25 martie, Buna Vestire. Aceasta data a fost fixata calculandu-se noua luni inainte de nasterea cu trup a Domnului, ce se celebreaza la 25 decembrie. Intelesul Bunei Vestiri se refera la venirea lui Mesia, Cel asteptat de veacuri,...   (390 afisari)      6 comentarii
meteo
Tot ploaie
La Bucuresti
Cerul va fi mai mult noros. Temporar va ploua, indeosebi ziua, iar vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 1-3 grade.
In tara
Sudul, estul si centrul tarii cerul va fi mai mult noros si local va ploua, mai ales in cursul zilei. Vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in Subcarpatii Moldovei si la munte. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile...   (55 afisari)
     1 comentariu
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marea realiniere globala a secolului al XXI-lea (3790 afisari)
 Pe mana serviciilor (3418 afisari)
 Minunile Greciei Antice (3064 afisari)
 Nici demisie, nici anticipate (2714 afisari)
 De ce au nevoie basarabenii de cetatenie romana (2558 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02181 sec.