Ziua Logo
  Nr. 3888 de sambata, 24 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
»  
Peste 400 de piese ale lui Elton John vor fi disponibile online, la sfarsitul lunii
-- Mai mult de 30 de albume ale lui Elton John vor putea fi cumparate online la finalul acestei luni, a anuntat artistul miercuri, cand a spus ca intreg catalogul sau muzical, ce cuprinde peste 400 de melodii, va fi, pentru prima data, disponibil pe Internet, potrivit Reuters.
Artistul, ce implineste 60 de ani la sfarsitul saptamanii, a lansat deja online cateva dintre cele mai recente piese ale sale, in SUA. Elton John a spus ca-si dorea demult sa-si posteze online intreg catalogul...   (95 afisari)
Razboi IT intre sustinatorii lui Clinton si Obama pentru investitura democrata
-- Un veritabil razboi video a izbucnit intre sustinatorii senatorilor Hillary Rodham Clinton si Barack Obama, cu zece luni inainte de primarele democrate pentru alegerile prezidentiale din SUA, iar campul de lupta este Internetul, relateaza Reuters.
Sustinatorii celor doi au difuzat pe Internet adaptari politice ale unei reclame controversate din 1984, prin care Apple Computer promova calculatorul Macintosh atacand compania rivala IBM, prezentand-o...   (247 afisari)      1 comentariu
Yahoo a creat un post de manager responsabil cu lupta contra fraudei in publicitate
-- Compania de internet Yahoo a anuntat miercuri ca a infiintat un nou post de manager responsabil cu lupta impotriva fraudei in publicitate pe internet pentru a creste increderea clientilor de publicitate si l-a numit in aceasta functie pe veteranul firmei, Reggie Davis, anunta Reuters.
Fraudarea accesarii reclamelor are loc in momentul in care anumite site-uri incearca sa pacaleasca sistemul de publicitate online prin cresterea numarului de accesari ale unei reclame, desi aceasta nu...   (85 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marea realiniere globala a secolului al XXI-lea (3790 afisari)
 Pe mana serviciilor (3418 afisari)
 Minunile Greciei Antice (3064 afisari)
 Nici demisie, nici anticipate (2714 afisari)
 De ce au nevoie basarabenii de cetatenie romana (2558 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02189 sec.