Ziua Logo
  Nr. 3888 de sambata, 24 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
»  
Daca e luni, e pauza la teatru. Dar liber, la blues
Cantare pentru tata
-- Luni seara (26 martie), de la orele 19.00 si ceva, in Sala Mare a Teatrului National "I.L. Caragiale" din Bucuresti, se intalnesc cativa iubitori (si practicanti) de muzica buna cu alti (multi) iubitori de aceeasi muzica buna pentru o cantare de "Blues pentru tata".
Artistii care vor urca luni pe scena Nationalului in spectacolul "Blues pentru tata", produs de Panduri Media 2000, sunt: Iris - intr-un recital de aproximativ o ora, intitulat "Led Zeppelin Set"; Timpuri...   (300 afisari)
Stiri pe scurt
La intalnire cu Eliade
In cuprinsul manifestarilor dedicate lui Mircea Eliade in anul 2007, cand intreaga comunitate intelectuala si academica din Romania aniverseaza 100 de ani de la nasterea marelui om de cultura, le consemnam si pe cele cuprinse in agenda prozatorului australian, de origine romana, Octavian Sarbatoare, care va sosi la Bucuresti, astazi. Specializat in filosofie, religie hinduista si tehnici sapientiale - domenii care il preocupa de peste trei decenii - Sarbatoare...   (145 afisari)
Ce citeau romanii acum 68 de ani?
ZIUA - Sport: Ripensia va juca cu FC Milano
Ripensia va avea soarta echipei lui Sindelar! - aceasta este singura speranta a echipei italiene.
Returul primei etape a Cupei Europei Centrale se prezinta cel putin tot atat de interesant ca si inaugurarea competitiei. Ca niciodata si cu singurele exceptii ale celor doua matchuri in care au participat echipele romanesti, scorurile sunt stranse si susceptibile de a furniza invingatori decat cei de Duminica trecuta....   (59 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marea realiniere globala a secolului al XXI-lea (3790 afisari)
 Pe mana serviciilor (3418 afisari)
 Minunile Greciei Antice (3064 afisari)
 Nici demisie, nici anticipate (2714 afisari)
 De ce au nevoie basarabenii de cetatenie romana (2558 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01079 sec.