Ziua Logo
  Nr. 3885 de miercuri, 21 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Capitala ne sparge urechile
-- Din cauza nivelului ridicat de zgomot, bucurestenii sunt amenintati de surditate
Bucurestii zumzaie la 70 de decibeli - cu mult peste limita admisa -, potrivit expertilor municipali, care au masurat, timp de un an, nivelul poluarii fonice a orasului, Capitala fiind singura localitate...   (405 afisari)      1 comentariu
Bucurestii lui Tepes ies la lumina
Dupa trei secole, vechea Cetate a Bucurestilor incepe sa iasa din subteran la lumina, pe masura ce inainteaza lucrarile de reabilitare a Centrului Istoric, ajunse acum la cea de a doua faza, cea a sapaturilor. In cativa ani vom vedea "pe viu" Cetatea lui Vlad Tepes, strazile inguste de secol XVII care...   (807 afisari)      1 comentariu
Campanie pentru donarea de sange
Campania "Daruieste viata. Doneaza sange!" a mai facut un pas, ieri fiind randul artistilor din Romania sa participe "activ" la promovarea donarii benevole si neremunerate de sange, dupa sportivi si politicieni.
Si daca in momentul lansarii campaniei, in iunie 2006, programul isi propunea sa stranga,...   (140 afisari)
Basarab-Orhideelor, iadul soferilor
Traficul rutier in zona Basarab-Orhideelor va fi restrictionat timp de doi ani, pana la finalizarea lucrarilor de construire a pasajului.
Incepand de duminica, 25 martie, Primaria Capitalei va inchide traficul rutier general si cel al mijloacelor de transport in zona Garii Basarab, pe strazile Bd....   (488 afisari)
Stiri pe scurt
Videanu vrea Metroul
Primarul general Adriean Videanu vrea ca municipalitatea Bucurestilor sa preia compania Metrorex din subordinea Ministerului Transporturilor, si sa transfore metroul in cea mai importanta cale de transport public. "Am avut o discutie cu primul-ministru pentru trecerea la municipalitate a metroului. In Bucuresti, distanta intre doua statii de metrou este in medie de 1,5-1,8 km fata de 600-800 m in Uniunea Europeana. Va trebui sa trecem la o indesire a statiilor...   (259 afisari)
Egalitate pentru toti
Ministerul Muncii a deschis oficial seria manifestarilor si actiunilor prilejuite de proiectul "Anul European al Egalitatii de Sanse pentru toti", proiect pan-european propus de Comisia Europeana, in vederea asigurarii unei participari depline a fiecarei persoane la viata economica si sociala, indiferent...   (210 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Calvarul cetateniei romane pentru moldoveni (5388 afisari)
 Al doilea guvern Tariceanu (3952 afisari)
 Spaga pentru Berceanu (3752 afisari)
 "Trebuie sa ne pregatim pentru un terorism inimaginabil" (3098 afisari)
 Politia romana ne minte (2222 afisari)
 Procedura de demitere a presedintelui a fost simplificata (362 afisari)
 ULTIMA ORA: Comisia Voiculescu cere suspendarea presedintelui Traian Basescu (151 afisari)
 Lumile virtuale valoreaza peste un miliard de dolari (114 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01330 sec.