Ziua Logo
  Nr. 3878 de marti, 13 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
»  
Marea plajeala
-- Cu 316 milioane de euro ne asiguram Litoralul * Lucrarile ar dura pana in 2020
Romania ar trebui sa investeasca peste 300 de euro pentru a-si salva plajele, este concluzia unui studiu realizat de expertii Agentiei Japoneze de Cooperare Internationala (JICA) si cei romani. JICA a...   (664 afisari)      1 comentariu
Ontanu supravegheaza cu pensionarii asfaltarile
-- Primarul Neculai Ontanu va incepe joi, 15 martie, marea asfaltare in Sectorul 2 al Capitalei, care cuprinde 310 strazi (224,2 mil. lei) si construirea a cinci pasaje rutiere (110 mil. lei).
Primele 21 de artere vor intra in lucru in cartierele Colentina, Tei si Floreasca. In actiunea sa, edilul va fi "flancat" de cei 180 de consilieri obstesti pensionari pe care i-a dobandit in cele doua...   (503 afisari)      1 comentariu
Piata Chiliman, fosta Amzei
-- Andrei Chiliman a prezentat, ieri, proiectul viitorului complex comercial "Piata Amzei", solutie acceptata de Primaria Sectorului 1 al Capitalei in urma unui concurs organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania.
"Solutia arhitecturala desparte functiunile comerciale - date de complexul agroalimentar si de magazinele din jur - de celelalte functii ale unei piete istorice. Totodata, permite amenajarea unor spatii...   (445 afisari)
Spitale fara sefi
-- Peste 30 de spitale publice din tara vor fi conduse, in continuare, de catre manageri interimari pentru ca, dupa cel de-al doilea concurs pentru posturile de manageri, organizat de Ministerul Sanatatii in perioada 4-10 martie, la 25 de unitati nu s-au inscris candidati, iar pentru alte sapte, candidatii nu au obtinut nota minima, necesara validarii.
Mai exact, nu au fost candidati pentru cate un spital din judetele Arges, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Galati, Giurgiu, Mures, Timis, Tulcea, Valcea, Vrancea si Spitalul Clinic de...   (355 afisari)
Stiri pe scurt
Pretul locuintelor mai urca
Locuintele din Bucuresti se vor scumpi in acest an cu 5%-20%, fata de anul 2006, cea mai mare majorare fiind asteptata pe segmentul rezidential destinat populatiei cu venituri medii, unde cererea se va mentine ridicata, potrivit estimarilor companiei de servicii imobiliare CB Richard Ellis (CBRE), informeaza Mediafax. "Cererea pentru apartamente cu preturi medii va ramane crescuta, dezvoltarea acestui segment al pietei fiind favorizata de accesul la creditele...   (300 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Blestemul castigatorilor la Loto (5278 afisari)
 Tariceanu, doi iepuri si-un calcul gresit (3376 afisari)
 Vulnerabila ANAF (3083 afisari)
 E timpul sa plece! (3002 afisari)
 O noua teapa imobiliara marca Dr. Moarte (2654 afisari)
 Atac la Basescu prin Curtea Constitutionala (416 afisari)
 Loteria vizelor pentru moldoveni (242 afisari)
 DNA verifica veniturile necuvenite incasate de sefii Loteriei Romane (95 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01213 sec.