Ziua Logo
  Nr. 3878 de marti, 13 martie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Externe
»  
   (911 afisari)      1 comentariu
Retragerea lui Chirac, deliciul presei
Anuntul presedintelui francez, Jacques Chirac, in varsta de 74 de ani, care a declarat, duminica seara, ca nu va mai candida pentru un al treilea mandat la functia suprema in stat, incheindu-si astfel o cariera politica de 40 de ani, dintre care 12 petrecuti la conducerea tarii, a constituit unul dintre...   (574 afisari)      1 comentariu
Presedintele Ungariei, din nou in Transilvania
-- Presedintele Ungariei, Solyom Laszlo, a ajuns, ieri dupa-amiaza, in Romania, pe Aeoroportul Transilvania din Targu Mures, urmand sa faca o vizita privata de patru zile in mai multe judete din Romania, informeaza Mediafax. Presedintele Ungariei, sosit cu o cursa Malev, a fost intampinat la aeroport de presedintele Consiliului Judetean Mures, Lokodi Edita Emoke, si de viceprimarul Targu Muresului, Csegzi Sandor. In cadrul vizitei anterioare, seful statului maghiar a afirmat ca viziteaza "Transilvania".
Presedintele Ungariei este insotit, pe parcursul acestei vizite, de ambasadorul Ungariei la Bucuresti, Terenyi Janos, si de secretarul Ambasadei Ungariei in Romania, Poloni Geza.
Presedintele Republicii...   (1109 afisari)
     5 comentarii
Bush vrea oameni si bani pentru Irak si Afganistan
-- Presedintele SUA, George W. Bush, a cerut oficial Congresului sa aprobe un buget de aproximativ 3,2 miliarde de dolari, pentru suplimentarea cu 4400 de militari a contingentului din Irak si cu 3500 a celui din Afganistan.
Bush si-a argumentat solicitarea prin necesitatea de a sprijini cei 21.500 de militari care se vor alatura celor deja dislocati in Irak, in conformitate cu "planul de consolidare a trupelor", desi acesta...   (369 afisari)      7 comentarii
Stiri pe scurt
Putin, asteptat la Vatican
Presedintele rus, Vladimir Putin, este asteptat, astazi, la Vatican, pe agenda vizitei liderului de la Kremlin figurand o intrevedere cu Papa Benedict al XVI-lea, dar si un "summit bilateral" cu premierul italian, Romano Prodi. Seful statului rus se afla la cea de-a treia vizita la Vatican. El a mai fost aici in 2000 si in 2003, cand pe Sfantul Scaun se afla Ioan Paul al II-lea. Potrivit presei internationale, evenimentul ar putea stimula apropierea dintre...   (312 afisari)
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Blestemul castigatorilor la Loto (5278 afisari)
 Tariceanu, doi iepuri si-un calcul gresit (3376 afisari)
 Vulnerabila ANAF (3083 afisari)
 E timpul sa plece! (3002 afisari)
 O noua teapa imobiliara marca Dr. Moarte (2654 afisari)
 Atac la Basescu prin Curtea Constitutionala (416 afisari)
 Loteria vizelor pentru moldoveni (242 afisari)
 DNA verifica veniturile necuvenite incasate de sefii Loteriei Romane (95 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01208 sec.